Dag – en Nachtzorg: Het 24 uurs zorgloket bemiddelt


Dag- en nachtzorg kan voor u een uitkomst zijn wanneer u of uw naasten niet meer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Het 24 uurs zorgloket helpt u hierbij. Het 24 uurs zorgloket bemiddelt bij dag- en nachtzorg aan huis. Dankzij onze bemiddeling in dag- en nachtzorg is het voor u of uw naaste mogelijk om zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierdoor hoeft de vertrouwde omgeving niet verlaten te worden. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van injecties) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor de thuiszorg ingeschakeld te worden.

Dag- en Nachtzorg: De tarieven

In vergelijking met andere zorginstellingen binnen Nederland, is het 24 uurs zorgloket voordeling te noemen. De bemiddeling bij dag- en nachtzorg is bij het 24 uurs zorgloket goedkoper dan wanneer je elders alleen nachtzorg aanvraagt. Daarnaast is onze bemiddeling bij 24 uurs zorg in bijna alle gevallen volledig betaalbaar vanuit het PGB (persoonsgebonden budget). Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Bekijk dan hier de tarieventabel 2017.

De zorgverleensters

Voor de dag- en nachtzorg zetten wij Poolse zorgverleensters in. Dit is één van de redenen dat wij voordeligere tarieven kunnen bieden ten opzichte van andere zorgaanbieders. In Polen ligt de levensstandaard een stuk lager dan hier bij ons in Nederland. Daardoor is het salaris dat zij hier verdienen 4 keer zoveel waard als in Polen. Daarnaast zijn zij van jongs af aan opgegroeid met het feit dat zij zorg dienen te verlenen aan hun ouders of andere familie (indien dit nodig is). Het zorgen voor mensen zit daarom vastgeroest in hun systeem. Dat wij Poolse zorgverleners inzetten neemt niet weg dat wij nog steeds kwaliteit garanderen. De zorgverleensters zijn (mede door hun achtergrond) zeer ervaren en gekwalificeerd. Meer weten over de zorgverleensters? Lees hier verder.

Zorgindicatie aanvragen

Een zorgindicatie is nodig om in aanmerking te komen voor de 24 uurs zorg (of nachtzorg) van 24 uurs zorgloket. Wilt u weten hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen? Lees dan hier verder.

PGB (persoonsgebonden budget) aanvragen

Wanneer u een zorgindicatie heeft aangevraagd komt u daarna in aanmerking voor een PGB (persoonsgebonden budget). Vanuit het PGB kunt u de 24 uurs zorg (of in dit geval nachtzorg) betalen. Een PGB aanvragen? U leest hier hoe u dit doet.  

Contact met het 24 uurs zorgloket

Kortom, waarom niet iemand voor overdag en ‘s nachts in huis hebben, wanneer dat goedkoper is dan alleen iemand voor de nacht, wat u meer gaat kosten. Lees hier meer over onze dag- en nachtzorg. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op via 0800 – 6444444 of stuur een mail naar info@24uurszorgloket.nl. Daarnaast kunt u bij ons vrijblijvend een afspraak maken of een offerte aanvragen.Nachtzorg