24 uur begeleiding in huis

Hebben uw ouders, naasten, vrienden of kennissen 24 uur begeleiding nodig bij hun dagelijkse handelingen? Dan biedt het 24 Uurszorgloket de oplossing! Het 24 Uurszorgloket bemiddelt bij 24 uurs zorg aan huis. Dit betekent dat zorgbehoevende niet uit huis hoeven, maar juist een passende zorgverlener bij hen in huis krijgen. Wij zoeken een passende inwonende zorgverlener die op de hoogte is van de omstandigheden en daar op de best mogelijke manier in kan ondersteunen. Lees hier meer over wat het 24 Uurszorgloket doet.

In welke gevallen is 24 uur begeleiding geschikt?

24 uur begeleiding

Het kan natuurlijk gebeuren dat iemand plotseling niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Dit zou betekenen dat zij 24 uur begeleiding nodig hebben bij hun dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan zaken zoals ondersteuning bij lichaamsverzorging, huishoudelijke ondersteuning, het doen van boodschappen en het bereiden van maaltijden. Er zijn echter nog veel meer zaken die onder ondersteuning, begeleiding en zorg bij alle dagelijkse levensverrichtingen vallen. Mocht iemand thuis willen blijven wonen en niet naar een verpleeghuis willen, maar hebben ze toch de ondersteuning nodig zoals in een verpleeghuis? Dan kan vaste begeleiding door een zorgverlener de perfecte oplossing zijn.

Kunnen jullie de bemiddeling van 24 uur begeleiding regelen?

Wij van het 24 Uurszorgloket zorgen ervoor dat iemand van 24 uur begeleiding wordt voorzien. Er komt een zorgverlener bij de zorgbehoevende inwonen. Deze zorgverleners zijn afkomstig omringende EU-landen. Waarom? In deze landen is men gewend vanuit hun eigen cultuur om met echte ouderwetse toewijding voor hun ouderen te zorgen. Uit onze ervaring blijkt dat zij hier ook ontzettend goed in zijn. Zij oefenen met passie en trots het beroep van zorgverlener uit. Daarnaast zorgen zij ook voor veiligheid en persoonlijke aandacht, waardoor de kwaliteit van leven van de zorgbehoevende vergroot wordt. Het 24 Uurszorgloket kan ervoor zorgen dat uw ouders de zorg krijgen die zij nodig hebben. Wilt u weten hoe dit proces precies in zijn werk gaat? Bekijk hier de werkwijze van het 24 Uurszorgloket.

Moet de zorgbehoevende deze 24 uur begeleiding zelf betalen?

Nee, de kosten voor 24 uur begeleiding kunnen bijna altijd betaald worden vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Om in aanmerking te komen voor een PGB dient u in bezit te zijn van een zorgindicatie. Wanneer u beschikt over zorgprofiel 4 dan is bemiddeling van 24 uur begeleiding in huis van 24 Uurszorgloket kosteloos voor uw ouders. Uw ouders krijgen dan een zorgverlener in huis die hun ondersteunt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Let op: wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor de thuiszorg ingeschakeld te worden. Lees hier meer over zorgprofielen en zorgzwaartepakketten.

24 uur begeleiding via het 24 Uurs Zorgloket

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent 24 uur begeleiding? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0800-644444 of stuur een mailtje naar info@24uurszorgloket.nl.