24-uurs zorg als alternatief voor een verpleeghuis

Heeft u 24-uurs zorg nodig, maar wilt u niet naar een verpleeghuis? Dan heeft 24 Uurszorgloket de oplossing! Het 24 Uurszorgloket bemiddelt bij 24-uurs zorg aan huis. Dit betekent dat u niet uit huis hoeft, maar u juist een passende zorgverlener bij u in huis krijgt. Wij zoeken een passende inwonende zorgverlener voor u, die op de hoogte is van uw omstandigheden en u daar op de best mogelijke manier in kan ondersteunen.

Lees hier meer over het 24 Uurszorgloket.

Waarom 24-uurs zorg in huis via het 24 Uurszorgloket?

Er zijn meerdere redenen die ervoor zorgen dat 24-uurs zorg voor u mogelijk de oplossing is. Het is bijvoorbeeld volkomen begrijpelijk wanneer u uw eigen vertrouwde omgeving niet wilt verlaten. Daarnaast kan het ook voorkomen dat uw zorgbehoefte verschilt van uw partner of dat jullie niet in hetzelfde verzorgingstehuis terecht kunnen. Ook dan is 24-uur zorg in huis via het 24 Uurszorgloket een uitstekend alternatief voor een verpleeghuis. Bij het 24 Uurszorgloket zorgen wij ervoor dat u een passende zorgverlener in huis krijgt. Deze zorgverleners zijn afkomstig uit Zuid- en Oost-Europa. Waarom? In deze landen is het nog normaal om met échte ouderwetse toewijding voor ouderen te zorgen. Uit onze ervaring blijkt dat zij met eenzelfde passie hun werk als zorgverlener doen. Een bijkomend voordeel is dat deze zorgverleners meer tijd en persoonlijke aandacht hebben. Daarnaast zijn zij 24/7 aanwezig. Het 24 Uurszorgloket kan ervoor zorgen dat u een waardig alternatief krijgt voor een verpleeghuis. Een alternatief waardoor u in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Lees hier meer over wat het 24 Uurszorgloket doet.

Kosten 24-uurs zorg in huis

24-uurs zorg

De kosten voor 24-uurs zorg in huis worden bijna altijd gedekt door het persoonsgebonden budget (PGB). Dit is afhankelijk van uw zorgbehoefte. Om in aanmerking te komen voor een PGB dient u in bezit te zijn van een zorgindicatie. Dit wordt ook wel een zorgprofiel genoemd. Wanneer u beschikt over zorgprofiel 4, dan is bemiddeling bij 24 uurs zorg in huis via het 24 Uurszorgloket kosteloos voor u. U kunt dan een zorgverlener in huis krijgen die u ondersteuning biedt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).  Denk hierbij aan handelingen zoals opstaan, aankleden, eten koken en boodschappen doen. Let op: wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor de thuiszorg ingeschakeld te worden. Wilt u meer lezen over de zorgprofielen en/of voor welke u in aanmerking komt? Lees hier meer over zorgprofielen en zorgzwaartepakketten.  

24-uurs zorg via het 24 Uurs Zorgloket

Wilt u meer weten over 24-uurs zorg via het 24 Uurszorgloket? Twijfelt u of de bemiddeling bij 24 uurs zorg in huis voor u geschikt is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0800-644444 of stuur een mailtje naar info@24uurszorgloket.nl.