Uw zorg is onze zorg!

Bemiddeling bij 24 uurs zorg dag- en nachtzorg, toezicht en begeleiding (in bijna alle gevallen voor 100% betaalbaar vanuit het PGB!).

Vanuit het verpleeghuis weer
zelfstandig thuis wonen?

Wat doen wij voor u?

Wat we doen – Ontzorgen – Werkzaamheden – Zorgverlening – Doelstelling – Wat kost het – Met wie werken we samen

Nachtzorg bij het 24 uurs zorgloket

Nachtzorg – Zorgverleensters – Wanneer kom ik in aanmerking? – PGB – Contact

Hoe werkt het 24 uurs zorgloket?

Aanpak – Inschrijfformulier – Zorgindicatie (CIZ) – PGB

Bemiddeling bij 24 uurs dag- en nachtzorg

in bijna alle gevallen betaalbaar vanuit het PGB!

Video: Inwonende zorg uit Portugal

24 uurs dag- en nachtzorg

Mensen worden ouder, krijgen te maken met een (chronische) aandoening, handicap of dienen te revalideren van een operatie. Nagenoeg altijd wil men zo lang mogelijk zelfstandig en in hun eigen omgeving blijven wonen. In sommige gevallen is dat helaas niet mogelijk. Aangezien mantelzorg een zware en tijdrovende taak is, bieden wij een andere oplossing. Wij bemiddelen bij 24 uurs zorg (dag- en nachtzorg) in huis! Er komt een zorgverlener inwonen die ondersteuning, toezicht en begeleiding biedt bij alle dagelijkse levensverrichtingen.

Betaalbare zorg vanuit PGB

Door te bemiddelen bij zorg aan huis, helpen wij mensen bij het blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Eigenlijk is dit een vorm van zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke wens en behoefte bemiddelen wij bij 24 uurs zorg (dag- en nachtzorg) in huis. Het 24 Uurszorgloket bemiddelt bij dag- en nachtzorg die goedkoper is dan alleen nachtzorg via andere Nederlandse instellingen. Via ons heeft u voordeliger een zorgverlener dag en nacht in huis. Wat kost de bemiddeling bij thuiszorg? Bekijk onze voordelige tarieven.

Zorgindicatie en PGB aanvragen

Om in aanmerking te komen voor de bemiddeling bij zorg aan huis, dient u in het bezit te zijn van een zogenaamde zorgindicatie. U kunt een zorgindicatie aanvragen bij het CIZ. In een zorgindicatie staat beschreven op welke zorg u recht heeft en wat de hoeveelheid van de zorg dient te zijn.

De klanten van het 24 Uurszorgloket ontvangen daarnaast in bijna alle gevallen een persoonsgebonden budget (PGB) uit Wet Langdurige Zorg (WLZ). Met behulp van het persoonsgebonden budget kan men zorg inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. Onze 24 uurs zorg is nagenoeg altijd voor 100% betaalbaar vanuit dit persoonsgebonden budget (PGB). Hierdoor heeft u geen extra kosten. Lees hier meer over het persoonsgebonden budget.

24 uurs zorg (dag- en nachtzorg) bij verschillende ziektebeelden

Het 24 Uurszorgloket kan zorg, ondersteuning en begeleiding bieden bij diverse aandoeningen. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij zorg voor mensen die lijden aan Alzheimer, Parkinson, COPD en MS. Maar wij bemiddelen ook wanneer er sprake is van een handicap of bij revalidatie na een operatie. Ook wanneer iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken, kan een zorg au-pairs in huis heel aangenaam zijn.

Inwonende zorgmedewerksters

De inwonende zorgmedewerkers/zorg au-pairs zijn gekwalificeerd en ervaren. Het gaat om goed opgeleide, ervaren zorgverleners uit omringende EU-landen, zoals Portugal, Polen en Italië. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden. Vaak zijn het ouderen die onze hulp inroepen. Zeker als familie, buren en vrienden niet meer voor hen kunnen zorgen. Dan is 24 uurs thuiszorg een ideale oplossing. De inwonende zorgverlener altijd aanwezig en verzorgt of staat u bij op de momenten dat u het nodig heeft. U kunt denken aan: helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten en samen wandelen (alle dagelijkse levensverrichtingen). Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is de kwaliteit van leven van mensen te vergroten door te bemiddelen in particuliere thuiszorg. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. De zorg au-pair zorgt voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Dit doen wij middels de bemiddeling in 24 uurs dag- en nachtzorg.

Contact

Neem contact op met het 24 Uurszorgloket voor meer informatie over particuliere thuiszorg door zorg au-pairs of over de 24 uurs zorg tarieven. U kunt ook een vrijblijvend intake gesprek aanvragen.

Het 24 Uurszorgloket werkt door heel Nederland. Dus heeft u dag- en nachtzorg nodig in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Uden, Eindhoven, Amstelveen, Gorinchem, Zwolle, Rotterdam, Groningen of welke plaats in Nederland dan ook, wij hebben in iedere regio een zorg au-pair die particuliere thuiszorg kan verzorgen.