24 Uurs zorg Schijndel

Het 24 Uurszorgloket is bemiddelaar bij 24 uurs zorg in huis voor alle leeftijden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in den Bosch, maar wij zijn werkzaam in heel Nederland. Zo bemiddelen wij al met enige regelmaat bij 24 uurs zorg in Schijndel en omstreken.

Wij bemiddelen bij 24 uurs zorg aan huis met als doel om mensen (zowel jong als oud) zelfstandig te kunnen laten wonen in hun vertrouwde omgeving. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat er een zorgverlener bij de zorgbehoevende komt inwonen. Deze zorgverlener zorgt ervoor dat er 24 uur per dag toezicht, ondersteuning en begeleiding is bij alle dagelijkse levensverrichtingen. Onder alle dagelijkse levensverrichtingen verstaan wij onder andere boodschappen doen, aankleden, het huishouden en het maken van uitstapjes (lees hier meer over alle dagelijkse levensverrichtingen). Wanneer voorbehouden en/of risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor de daadwerkelijke thuiszorg ingeschakeld te worden. De zorgverlener die wij inzetten zijn hier vaak niet voor bevoegd.

Meer weten over 24 uurs zorg in Schijndel en omstreken? Lees hier meer over wat het 24 Uurszorgloket doet.

24 uurs zorg schijndel

Wat kost 24 uurs zorg aan huis in Schijndel?

Het grote voordeel van bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis, is dat de zorg in bijna 100% van de gevallen, volledig betaalbaar is vanuit het persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. In ons uitgebreide stappenplan voor het aanvragen van een persoonsgebonden budget leest u hoe dit in zijn werk gaat.

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget gelden onze reguliere tarieven. Voor gemiddeld €110,- per dag heeft u 24 uurs zorg, toezicht en begeleiding in huis. Bekijk ons tarieven overzicht voor de volledige tarieven.

Vraag geheel vrijblijvend een kostenoverzicht aan voor de situatie zoals die voor u van toepassing is.

Zorgindicatie aanvragen

Om in aanmerking te komen voor de bemiddeling bij 24 uurs zorg in Schijndel, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Een zorgindicatie is een document waarin staat beschreven op welke zorg de zorgbehoevende recht heeft. Het aanvragen van een zorgindicatie verloopt via het CIZ. In ons stappenplan beschrijven wij voor u hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen.

Contact

Wilt u meer weten over 24 uurs zorg in Schijndel of wie wij zijn en wat wij nog meer doen? Neem gerust contact met ons op via 0800-6444444 of stuur een e-mail naar info@24uurszorgloket.nl.