24 uurs zorg in Almere

24 uurs thuiszorg in Almere

almere

U bent op zoek naar 24 uurs zorg voor uzelf of uw naasten in de regio van Almere? Dit omdat thuis wonen steeds lastiger wordt? Maar de voorkeur toch meestal is om in eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Onze klanten zijn meestal oudere mensen, mensen die ziek zijn en/of met een handicap. Allemaal komen zij in aanmerking voor onze 24 uurs dag- en nachtzorg.

Het 24 Uurs Zorgloket kan hierbij zeker helpen. Wij hebben zorg au-pairs in de regio van Almere om u of uw naasten bij te kunnen staan. 24 uur per dag/dag- en nachtzorg..

Wat kan het 24 Uurs Zorgloket voor u doen?

Wij, van het 24 Uurs Zorgloket bemiddelen in betaalbare particuliere thuiszorg in Almere en omstreken. Samen met de klant bekijken wij wat de specifieke wensen zijn.

Onze gekwalificeerde en diplomeerde zorg au-pairs zijn meestal afkomstig uit omringende EU-landen en veel ervaring in de zorg.

Wat doet het 24 Uurs Zorgloket?

Onze inwonende zorgmedewerkster staat 24/7 voor u of uw naasten klaar. Er zijn vaak verschillende wensen. Daarom zijn er verschillende vormen van zorg en ondersteuning. Alles is bespreekbaar met ons. Zij kunnen helpen bij de dagelijkse routine zoals het helpen met het eten (en maken), aankleden en boodschappen doen. Maar ook uitgebreidere vormen van zorg zijn mogelijk zoals persoonlijke en medische verzorging.

Wat wil het 24 Uurs Zorgloket bereiken?

Wij bieden mensen de mogelijkheid om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen. Door onze ontzorgservice zorgen wij ervoor dat mensen in hun eigen huis kunnen blijven wonen door deze van dag- en nachtzorg. Omringd door passende zorg en bij ieders individuele situatie. Betaalbaar en verzorgd door gekwalificeerde zorgmedewerkers.

Wilt u een afspraak met het 24 Uurs Zorgloket

Wij ontzorgen u graag. Wij onderscheiden ons graag in de regio Almere. Wilt u meer informatie over ons en onze 24 uurs particuliere dag- en nachtzorg in Almere, neem dan contact met ons.

voorbeelden1