24 uurs Zorg in Amersfoort

particuliere thuiszorg amersfoortWat kan het 24 Uurszorgloket voor u betekenen in Amersfoort

Omdat mensen steeds vaker ouder worden, is er ook de groeiende wens om onafhankelijk te blijven en in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. In sommige gevallen is dit helaas steeds moeilijker.

Dan kan het 24 Uurszorgloket hulp bieden bij u in Amersfoort. Wij helpen ouderen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij bemiddelen in betaalbare particuliere thuiszorg (dag- en nachtzorg). Wij hebben medewerkers in heel Nederland werken! Onze gediplomeerde zorgmedewerksters komen graag in Amersfoort om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan. Ervaren medewerksters meestal afkomstig uit Polen. Zij hebben veel ervaring in de zorg en kunnen goed communiceren.

Welke vorm van zorg leveren wij?

de zorgverleners zijn inwonend en staan 24 uur per dag klaar voor de gewenste zorg. Ze kunnen helpen bij het opstaan ‘s ochtends en ’s avonds, met aan- en uitkleden, boodschappen halen, koken, helpen met eten of samen ergens heen te gaan. Diverse vormen van zorg zijn bespreekbaar. Bekijk hier de vormen van zorg die mogelijk zijn en de bijbehorende tarieven. Ook zieke en handicapte mensen kunnen in aanmerking komen voor 24 uurs zorg thuis.

Wat is het doel van 24 uurs zorg?

Ons doel van het 24 Uurszorgloket is om de kwaliteit van leven van mensen te vergroten. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er het hele etmaal iemand in huis is. Dit geeft een veilig gevoel voor mensen maar ook voor de naaste familie. Wij komen graag naar Amersfoort om u of uw familie te ontzorgen.

Meer informatie?

Zou u naar aanleiding van deze informatie meer over het 24 Uurszorgloket, en onze werkzaamheden in Amersfoort willen weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ga naar ‘Bel mij voor een afspraak’ en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.