Particuliere thuiszorg Amsterdam

Particuliere thuiszorg in Amsterdam

Aangezien we in Nederland steeds ouder worden, is de zorg die daarbij hoort steeds belangrijker. Graag willen we allemaal zo lang mogelijk thuis in onze eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Helaas is dit door omstandigheden niet altijd mogelijk. 24 Uurszorgloket biedt een mogelijke uitkomst voor particuliere thuiszorg in Amsterdam!

Foto van inwonende zorgverlener met zorgvrager

Dag- en nachtzorg

Zoekt u particuliere thuiszorg in de omgeving van Amsterdam, oftewel 24 uurs zorg? Dan bent u bij 24 Uurszorgloket op de juiste plek. Wij voorzien u bij dag- en nachtzorg aan huis, in de vorm van particuliere thuiszorg in Amsterdam. De zorg au-pairs die wij inzetten, werken door heel Nederland. Dus ook in Amsterdam, Utrecht, Breda of Nijmegen. De zorgverleners kunnen u of uw dierbaren 24 uur per dag ondersteunen waar nodig.

Lees hier verder over de voordelige tarieven…

Welke rol vervullen wij?

Wij kunnen u of uw naasten helpen om in de eigen vertrouwde omgeving van Amsterdam te blijven wonen. Wij verzorgen particuliere thuiszorg en mantelzorg. Deze zorg is erg betaalbaar en kan in de meeste gevallen volledig vanuit het PGB (Persoons Gebonden Budget) betaald worden. De zorg au-pair is een ervaren en inwonende verzorgende die afkomstig is uit een omringend EU-land. Met ruime ervaring en de juiste vaardigheden, kunnen de zorgverleners ouderen, zieke mensen en gehandicapten van de best mogelijke zorg voorzien. Lees hier meer over onze zorg au-pairs.

De inwonende zorgverleners

U vraagt zich misschien af wie deze inwonende zorgverleners zijn en waar zij vandaan komen. 24 Uurszorgloket werkt samen met betrouwbare partners uit Polen, Portugal en Slowakije. Het grootste deel van de zorgverleners is dan ook afkomstig uit een van deze landen. Wanneer we een zorgvraag ontvangen, gaan we in overleg met onze partners om een geschikte zorgverlener te vinden die past bij de specifieke situatie van de zorgbehoevende. Uiteraard gaat dit volledig in samenspraak met de zorgbehoevende en/of familie van de zorgbehoevende.

Wij vinden het belangrijk dat een zorgverlener – zeker als hij of zij voor de eerste keer naar Nederland komt – warm wordt ontvangen. De cliënt met een hulpvraag is kwetsbaar, daar houden wij rekening mee. Lees hier verder voor meer informatie over hoe wij de zorgverleners klaarstomen om bij de cliënt aan de gang te gaan.

Wat doen wij zoal?

Omdat de zorg au-pairs inwonend zijn, staan zij 24 uur per dag klaar voor u of uw dierbare. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met het opstaan en aankleden, boodschappen doen en het eten verzorgen. Maar ook gewoon gezelschap bieden, een wandeling maken of welke andere vorm van zorg die nodig is. Dit zijn allemaal zaken waarbij het hebben van permanente zorg in huis erg prettig is. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

Lees hier meer over particuliere thuiszorg.

Wat is onze doelstelling?

Ons doel is door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van leven te vergroten. Hiermee helpen we de familie en naasten, én ontzorgen hen door de rol van mantelzorger te vullen. Wij bieden graag een veilige omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en ondersteuning het allerbelangrijkste zijn. Door dit complete pakket aan dag- en nachtzorg te bieden, onderscheiden wij ons in Amsterdam en omgeving.

Contact met 24 Uurszorgloket

Wilt u meer informatie over onze particuliere thuiszorg in Amsterdam of een andere stad? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met informatie of doen een vrijblijvend intakegesprek.