Particuliere thuiszorg Amsterdam

Op zoek naar particuliere 24 uurs thuiszorg in Amsterdam?

Aangezien we in Nederland steeds ouder worden, is daarbij behorende zorg steeds belangrijker. Graag willen we allemaal zo lang mogelijk thuis in onze eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Helaas is dit door omstandigheden niet altijd mogelijk. Onze bemiddeling voor particuliere 24 uurs thuiszorg in Amsterdam biedt dan mogelijk uitkomst!

foto 24 uurszorgloket

Dag- en nachtzorg de oplossing?

Zoekt u particuliere thuiszorg in de omgeving van Amsterdam, oftewel 24 uurs zorg? Dan bent u bij het 24 Uurszorgloket helemaal goed. Wij bemiddelen bij 24 uurs zorg aan huis in de vorm van particuliere thuiszorg in Amsterdam. De zorg au-pairs die het 24 Uurszorgloket inzet, werken door heel Nederland. Dus ook in Amsterdam, Utrecht, Breda of Nijmegen. De zorgverleners kunnen u of uw naasten 24 uur per dag helpen waar nodig.

Lees hier verder over de voordelige tarieven…

Welke rol vervullen wij?

Wij kunnen u of uw naasten helpen om eigen vertrouwde omgeving van Amsterdam te blijven wonen. Wij bemiddelen in particuliere thuiszorg en mantelzorg. Deze zorg is erg betaalbaar en kan vanuit het PGB (Persoons Gebonden Budget) betaald worden. De zorg au-pair zorg is een inwonende en ervaren verzorgende die komt uit een omringend EU-land. De zorg au pairs hebben veel ervaring in de zorg en beschikken over de juiste vaardigheden om zorg te bieden aan ouderen, zieke mensen en gehandicapte mensen. Lees hier meer over onze zorg au-pairs.

U bent waarschijnlijk benieuwd wie de inwonende zorgverleners zijn en waar zij vandaan komen. Bij het 24 Uurszorgloket bemiddelen wij met verschillende partners uit Polen, Portugal en Slowakije. Het grootste deel van de zorgverleners is dan ook afkomstig uit één van deze landen. Wanneer er bij ons een zorgvraag binnenkomt, zetten wij deze uit bij onze partners. Zij gaan dan op zoek naar een zorgverlener welke past bij de betreffende situatie. Uiteraard gaat dit volledig in samenspraak met de zorgbehoevende en/of familie van de zorgbehoevende. Kortom, wij verzorgen de bemiddeling tussen de zorgvraag en de inwonende zorgverlener.

Wij vinden het belangrijk dat een zorgverlener – zeker als hij of zij voor de eerste keer naar NL komt – warm wordt ontvangen. De cliënt met een hulpvraag is kwetsbaar, daar houden wij rekening mee. Lees hier verder voor meer informatie over hoe wij de zorgverleners klaarstomen om bij de cliënt aan de gang te gaan.

Wat doen wij zoal?

Omdat de zorg au-pair inwonend is, staat zij 24 uur per dag klaar. Zij kan bijvoorbeeld helpen met het opstaan en aankleden, boodschappen doen en het eten verzorgen. Maar ook gewoon gezelschap bieden, een wandeling maken of welke andere vorm van zorg die nodig is. Dit zijn allemaal zaken waarbij het hebben van permanente zorg in huis erg prettig is. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

Lees hier meer over particuliere thuiszorg.

Wat is onze doelstelling?

Ons doel is door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van leven te vergroten. Hiermee helpen we de familie en naasten en ontzorgen hen door de rol van mantelzorger te vullen. Wij bieden graag een veilige omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en ondersteuning het allerbelangrijkste zijn. Door dit complete pakket aan dag- en nachtzorg te bieden, onderscheiden wij ons in Amsterdam en omgeving.

Contact met 24 Uurszorgloket

Wilt u meer informatie over onze particuliere thuiszorg in Amsterdam of een andere stad? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met informatie of doen een vrijblijvend intakegesprek.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday