Particuliere thuiszorg in Arnhem

Op zoek naar particuliere thuiszorg in Arnhem?

U zoekt een oplossing voor uzelf of uw familie omdat thuis wonen steeds lastiger wordt. Veel oudere mensen, mensen die ziek zijn en met een handicap gaan daarom ook op zoek naar particuliere thuiszorg.  24 Uurszorgloket kan hierbij helpen. Wij voorzien u bij inwonende zorgverleners in en omgeving om u of uw naasten te bij te staan met betaalbare 24 uurs zorg.

Wat biedt 24 Uurszorgloket?

24 Uurszorgloket bemiddelt bij particuliere thuiszorg in Arnhem en omstreken. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing en zorg au-pair die kan komen ondersteunen met dag- en nachtzorg. De zorg au-pairs die wij inzetten zijn ervaren en toegewijde zorgverleners en vaak afkomstig uit omringende EU-landen.

Wat doet 24 Uurszorgloket?thuiszorg

24 Uurszorgloket biedt verschillende soorten zorg. In overleg met u en uw persoonlijke wensen en situatie bepalen we welke zorg mogelijk is.. Omdat de zorgverlener inwonend is, staat zij 24/7 voor u klaar. De zorgmedewerkers helpen bij dagelijkse zaken zoals aankleden, eten en de boodschappen. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan blijft hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk.

Het doel van 24 Uurszorgloket?

Wij willen graag mensen de mogelijkheid bieden om in hun eigen omgeving, thuis te blijven wonen. Dit doen wij d.m.v. ervaren en toegewijde zorg au-pairs die afhankelijk van ieders persoonlijke situatie de juiste zorg weten te bieden. Ook bij u in de regio Arnhem. Daarnaast is onze zorg erg betaalbaar en kan het veelal uit het PGB betaald worden.

Contact met 24 Uurszorgloket

Wilt u graag meer informatie over onze particuliere thuiszorg in de regio van Arnhem? U kunt dan contact met ons opnemen. Wij komen graag langs bij u in Arnhem of vertellen u er telefonisch meer over.