Begeleiding Alzheimer

begeleiding alzheimer

Bij het 24 Uurs Zorgloket bemiddelen wij onder andere bij begeleiding voor Alzheimer. Inmiddels hebben wij jaren ervaring in het bemiddelen bij begeleiding voor Alzheimer. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat zorgbehoevende zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Het komt veelvuldig voor dat mensen liever niet verhuizen naar een verpleegtehuis of dat er sprake is van lange wachtlijsten. In dit geval biedt 24 uurs begeleiding aan huis mogelijk uitkomst. Wij zorgen ervoor dat er een zorgverleenster komt inwonen bij de zorgbehoevende. De zorgverleenster biedt vervolgens de benodigde zorg, ondersteuning en begeleiding bij alle dagelijkse levensverrichtingen.

Meer weten? Lees hier meer over wat het 24 Uurs Zorgloket doet.

*Let op: wanneer voorbehouden- of risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dan blijft hiervoor de daadwerkelijke thuiszorg verantwoordelijk.

Begeleiding Alzheimer alle dagelijkse levensverrichtingen

Wanneer er een zorgverleenster komt inwonen dan biedt deze zorg, ondersteuning en begeleiding bij Alzheimer. Dit doen zij bij alle dagelijkse levensverrichtingen. U kunt hierbij denken aan opstaan, aankleden, boodschappen doen, eten koken of het maken van een uitstapje ter ontspanning.

Meer weten over de werkzaamheden die de zorgverleensters uitvoeren? Lees hier meer over alle dagelijkse levensverrichtingen.

Wat kost begeleiding bij Alzheimer aan huis?

Het voordeel van 24 uurs zorg, ondersteuning en begeleiding aan huis, is dat het volledig te betalen is vanuit het persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u zelf zorg in kunt kopen bij een zorgaanbieder naar keuze. U leest hier meer over het persoonsgebonden budget.

Uiteraard is het ook mogelijk om de 24 uurs zorg, ondersteuning en begeleiding aan huis te betalen vanuit uw persoonlijke budget. Wanneer dit het geval is heeft u al een zorgverleenster in huis vanaf gemiddeld €110,- per dag.

Bekijk ons volledige tarievenoverzicht of vraag hier direct een kostenoverzicht aan.

Contact

Wilt u meer weten over de bemiddeling bij 24 uurs zorg voor Alzheimer? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.