Bemiddelingsbureau zorg

Het 24 Uurszorgloket is hét bemiddelingsbureau voor zorg door heel Nederland. Als bemiddelingsbureau binnen de zorg hebben wij het doel om mensen zo lang mogelijk, zelfstandig thuis te laten wonen in hun eigen omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat dit de kwaliteit van leven bevorderd.

Hoe wij dit doen? Tijdens een eerste intake gaan wij samen met de zorgbehoevende (en eventuele familie, vrienden of mantelzorgers) in kaart brengen wat de wensen en behoeften zijn. Vervolgens zoeken we hier een passende zorgverlener bij. De zorgverlener komt vervolgens bij de zorgbehoevende inwonen en biedt toezicht, ondersteuning en begeleiding bij alle dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Hierbij kunt u denken aan opstaan, boodschappen doen, aankleden en het huishouden.

Meer weten? Lees hier meer over het 24 Uurszorgloket: hét bemiddelingsbureau voor zorg.

Bemiddelingsbureau zorg: de zorgindicatie

Het 24 Uurszorgloket is hét bemiddelingsbureau in de zorg. Om in aanmerking te komen voor een inwonende zorgverlener, is het van belang dat u in het bezit bent van een zorgindicatie. In een zorgindicatie staat beschreven op welke zorg u recht heeft, en welke zorg u nodig heeft. Het aanvragen van een zorgindicatie verloopt via het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).

U leest hier meer over het aanvragen van een zorgindicatie.

Betaalbaar uit persoonsgebonden budget

De bemiddeling voor een zorgverlener in huis is te betalen vanuit het persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. U heeft op die manier geen extra kosten aan de passende zorg.

bemiddelingsbureau zorg

In ons uitgebreide stappenplan leest u hoe het aanvragen van een persoonsgebonden budget in zijn werk gaat.

Wat kost bemiddeling bij zorg aan huis?

In vergelijking met andere instanties is de bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis via het 24 Uurszorgloket voordeling te noemen. Voor ongeveer €110,- per dag heeft u 24 uurs toezicht, zorg en begeleiding aan huis. Bij vergelijkbare instellingen betaald u meer voor alleen nachtzorg aan huis.

Bekijk hier ons volledige tarievenoverzicht.

Contact

Wilt u meer weten over het 24 Uurszorgloket? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op via 0800-644444 of stuur een email naar info@24uurszorgloket.nl. Wij helpen u graag verder en vertellen u graag meer over het bemiddelingsbureau bij zorg.