Particuliere thuiszorg Breda

particuliere thuiszorg breda

U zoekt iemand die 24 uurs zorg kan bieden in Breda? Dit omdat u of uw naasten graag in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen. En omdat dit steeds moeilijker wordt. Dan kan het 24 Uurszorgloket u verder helpen. Wij bemiddelen in particuliere thuiszorg en zetten zorgverleners in door heel Nederland. Wij komen dus ook graag eens langs in Breda.

Wat kan het 24 Uurszorgloket voor u betekenen?

Wij kunnen u of uw familie in Breda helpen door een ervaren zorgverlener in huis te plaatsen. Zij biedt particuliere thuiszorg. De inwonende medewerker staat het hele etmaal klaar. Zij kan hulp bieden met de dagelijkse zaken zoals eten, aankleden en wandelen. Maar kan ook helpen met wat uitgebreidere verpleging. Net wat uw wensen zijn. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan blijft hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk. De zorgverleners zijn meestal Pools. Ze hebben allemaal de juiste vaardigheid om goed met de cliënt te communiceren en de juiste zorg te geven. Ook zieke en handicapte mensen komen in aanmerking voor deze vorm van 24 uurs dag- en nachtzorg.

Wat kost deze dag- en nachtzorg?

Bij het 24 Uurszorgloket kunt u iemand voor dag en nacht in huis hebben, wat zelfs goedkoper is, dan alleen iemand voor de nacht tegen hogere tarieven bij andere Nederlandse instellingen. Lees hier verder over onze voordelige tarieven.

De dag- en nachtzorg (24 uur) wordt meestal volledig uit het PGB betaald. Lees hier meer over PGB.

Wat is het doel van 24 Uurszorgloket

Het doel van het 24 Uurszorgloket is dat mensen thuis kunnen blijven wonen wanneer dat wenselijk is, om zo de kwaliteit van leven van mensen te vergroten. Met deze ontzorgservice nemen wij alle taken van u over. Wij helpen u graag met het regelen van de juiste thuiszorg in Breda.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Heeft u n.a.v. deze informatie vragen over particuliere thuiszorg in Breda of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder op weg.

24 uurs zorg breda