Burçin Candar

Burçin Candar

Zorgadviseur- en coördinator

Mijn naam is Burcin Candar, Zorgadviseur en coördinator bij het 24 Uurszorgloket. Geboren en woonachtig in Veghel.

Na het afronden van de opleiding Zorgmanagement aan de Hogeschool Utrecht ben ik meteen aan de slag gegaan binnen dit bedrijf. Tijdens de studie heb ik veel kennis opgedaan betreft de organisatie van de zorg en leiderschap.

Met mijn Turkse roots ben ik binnen het 24 Uurszorgloket ook verantwoordelijk voor de Turks sprekende cliënten en zorgverleners. Dit geeft cliënten de mogelijkheid om zorg te ontvangen van een zorgverlener die dezelfde taal spreekt. Het stukje cultuur komt hier ook bij kijken. Ik vind het zeer waardevol om iets in te kunnen betekenen voor mensen met verschillende achtergronden. Voor mij is dit ook een stukje trots.

Ik ben doelgericht, betrouwbaar, sociaal en empathisch. Deze eigenschappen zijn onmisbaar in de uitvoering van mijn werk als adviseur en coördinator.

‘Inwonende zorg’, is voor vele in Nederland een onbekend begrip. Het biedt ouderen de mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. Vanuit mijn perspectief is dit de zorg voor nu en de toekomst.