Dagzorg door 24 Uurszorgloket

Dagzorg 

24 Uurszorgloket helpt bij het aanbieden van dag- en nachtzorg door inwonende zorgverleners. Uiteraard kunnen wij ook alleen dagzorg bieden, evenals alleen nachtzorg. . Wanneer u of één van uw naasten zorg nodig heeft en zelfstandig thuis wonen een uitdaging wordt, staan wij klaar om te helpen. Onze dagzorg zorgt ervoor dat u of uw naasten veilig en vertrouwd in de eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Betaalbare dagzorg van hoge kwaliteit

Wij streven ernaar om betaalbare zorg van hoge kwaliteit aan te bieden, in de meeste gevallen is onze zorg zelfs volledig te financieren vanuit het PGB. Onze inwonende zorg is in veel gevallen goedkoper dan wanneer u alleen dag- of nacht zorg afneemt bij een andere zorgverlener. Dit is mogelijk omdat we samenwerken met ervaren zorgverleners uit EU-landen zoals Polen, Portugal en Italië. In de hiervoor genoemde landen is het gebruikelijk dat men de zorg voor hun naaste familie op zich neemt. De kwaliteit van onze dagzorg is dan ook gewaarborgd. Wilt u weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk hier wie onze medewerkers zijn.

Naast dat onze zorg op zich al betaalbaar is, kan deze ook nog eens volledig vergoed worden van uit het persoonsgebondenbudget (PGB). Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een PGB en hoe u deze kunt aanvragen? Lees hier alles over het aanvragen van een PGB. 

Heeft u nog vragen over dagzorg, de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om u verder te helpen. Dit kan telefonisch, per mail of door het invullen van ons contactformulier.