Dagzorg van het 24 Uurszorgloket

Dagzorg

Bij het 24 Uurszorgloket bemiddelen wij bij dagzorg en nachtzorg. Uiteraard kunnen wij ook alleen dagzorg bieden. Evenals alleen nachtzorg. Wanneer u of één van uw naasten zorg nodig heeft is het mogelijk dat alleen thuis blijven wonen geen optie meer is. In dat geval schiet het 24 Uurszorgloket graag te hulp. Wij bemiddelen bij dagzorg in huis waardoor u (of één van uw naasten) veilig en vertrouwd in uw eigen omgeving blijven wonen. Namelijk gewoon thuis.

Wij trachten om betaalbare zorg aan te bieden (bekijk onze tarieven). Onze 24 uurs zorg is in veel gevallen goedkoper dan wanneer u alleen dag- of nacht zorg afneemt bij een andere zorgverlener. Wij kunnen deze betaalbare zorg aanbieden, omdat wij werken met zorgverleners die afkomstig zijn uit omringende EU landen zoals Polen, Portugal en Italië. In de hiervoor genoemde landen is het gebruikelijk dat men de zorg voor hun naaste familie op zich neemt. Zij zijn daardoor niet anders gewend dan dat zij zorg dienen te verlenen aan degene die dit nodig heeft. Dit maakt tegelijkertijd dat zij veel ervaring hebben met het verlenen van zorg. De kwaliteit van onze dagzorg en nachtzorg is dan ook gewaarborgd. Wilt u weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk hier wie onze medewerkers zijn.

Naast dat onze zorg op zich al betaalbaar is, kan deze ook nog eens volledig vergoed worden van uit het persoonsgebondenbudget (PGB). Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een PGB en hoe u deze kunt aanvragen? Hier lees je alles over het aanvragen van een PGB.

Heeft u verder nog vragen over dagzorg, 24 uurs zorg, de mogelijkheden of wilt u eens (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of door het invullen van ons contactformulier.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday