Particuliere thuiszorg in Den Bosch

particuliere thuiszorg den bosch24 uurs dag- en nachtzorg in ‘s-Hertogenbosch

U bent op zoek naar dag- en nachtzorg in Den Bosch of omgeving? Het 24 Uurszorgloket kan u hier zeker bij helpen. Wij bemiddelen bij zorgmedewerkers door heel Nederland ! De zorgverleners werken graag in Den Bosch om u of uw familie bij te staan, 24 uur per dag.  Zo kan men onafhankelijk blijven en in eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

Wat kan het 24 Uurszorgloket voor u betekenen?

Wij helpen ouderen, zieke en/of mensen met een handicap om zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij bemiddelen in betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg in Den Bosch en omstreken. Alle wensen en soorten van zorg zijn bespreekbaar.

De ervaren zorgverleners komen uit omringende EU-landen. Zij staan het gehele etmaal klaar. Zij kunnen helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, helpen bij het koken of er samen op uit. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan blijft hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk.

Wat is het doel van het 24 Uurszorgloket?

Wij willen door de komst van de inwonende zorgverleners particuliere thuiszorg bieden waardoor de kwaliteit van leven verbeterd. D.m.v. persoonlijke aandacht, veiligheid en ondersteuning daar waar nodig is maken wij echt het verschil. Ook bij u in de regio van Den Bosch.

Waarom het 24 Uurszorgloket?

Wij bemiddelen bij dag- en nachtzorg die goedkoper is dan alleen nachtzorg via andere Nederlandse instellingen. Wij bieden zelfs voordeliger een zorgverlener het hele etmaal in huis.

Contact met het 24 Uurszorgloket

Wilt u een persoonlijke afspraak in Den Bosch met het 24 Uurszorgloket? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag het één en ander toelichten.