Particuliere thuiszorg in Den Haag

24 uurs particuliere thuiszorg in Den Haag

Bent u op zoek naar 24 uurs particuliere thuiszorg in de regio van Den Haag? Dan bent u bij het 24 Uurszorgloket helemaal juist. Wij helpen mensen d.m.v. bemiddeling bij dag- en nachtzorg om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Zetten zorg au-pairs in door heel Nederland werken. Ze komen dan ook graag naar Den Haag om u of uw naasten te helpen met welke vorm van zorg die nodig is. Lees hier meer…

Wie is het 24 Uurszorgloket?

Wij, van het 24 Uurszorgloket helpen om mensen in Nederland, en dus ook in Den Haag zelfstandig thuis te laten wonen. Door middel van het bemiddelen in particuliere thuiszorg (mantelzorg).

Wij werken met zorg au-pairs die zeer ervaren zijn. Allemaal gekwalificeerde medewerkers uit omliggende EU-landen. Zij berekenen een voordeligere tarief dan de Nederlandse thuiszorg. Lees hier meer over onze tarieven voor dag- en nachtzorg.

Wat kunnen wij voor u betekenen

De inwonende zorg au-pair helpt waar nodig bij u in Den Haag. Wij bespreken van te voren welke vorm van zorg nodig is. Dit is per persoon verschillend. Onze zorg au-pairs werken vaak bij oudere mensen, maar ook zieke of gehandicapte mensen maken gebruik van onze 24 uurs zorg. De zorgverlener kan ‘s ochtends helpen met opstaan en aankleden, kan de boodschappen doen, ze kookt, helpt met eten, maar kan ook met u gaan wandelen. Alle wensen en vormen van dag- en nachtzorg zijn bespreekbaar. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan is hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk. Lees hier meer over de soorten zorg.

Wat streven wij na?

Door de bemiddeling bij particuliere thuiszorg streven wij het doel na om de kwaliteit van leven van onze mensen te vergroten. Vaak is dit mogelijk wanneer men thuis in een vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Wij helpen en ontzorgen ook de naasten hiermee. Wij onderscheiden ons graag in Den Haag en omgeving. Lees meer hier verder…

Particuliere thuiszorg in den haag

Contact met 24 Uurszorgloket

Wilt u meer informatie ontvangen over onze ontzorgservice en 24 uurs dag- en nachtzorg, neem dan contact met ons op. Graag helpen wij u verder of komen langs in Den Haag voor een vrijblijvend gesprek.