24 uurs zorg in Dordrecht

Dordrecht24 Uurszorgloket in Dordrecht

Omdat mensen ouder worden en ook langer thuis willen blijven wonen in Dordrecht en omgeving, is 24 uurs zorg vaak een goede oplossing. Bent u op zoek naar deze 24 uurs zorg in Dordrecht? Dan kan het 24 Uurszorgloket u daarbij helpen.

Wat doet het 24 Uurszorgloket precies?

Het 24 Uurszorgloket helpt oudere mensen, zieke en gehandicapte mensen om thuis te blijven wonen. Wij bemiddelen in zeer betaalbare particuliere 24 uurs zorg/ mantelzorg. Wij hebben zorgmedewerkers in Dordrecht om u of uw naasten 24 uur per dag bij te komen staan. de zorgverleners zijn gekwalificeerd en goed opgeleide, ervaren medewerksters meestal afkomstig uit Polen. Lees hier verder…

Waar helpt het 24 Uurszorgloket mee?

De zorgverleners staan 24 uur per dag klaar. Ze helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, eten maken, helpen bij het eten of samen weg. Bij het 24 Uurszorgloket zijn alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning bespreekbaar.

Wat kost 24 uurs zorg?

Het 24 Uurszorgloket biedt dag- en nachtzorg die goedkoper is dan alleen nachtzorg via andere Nederlandse instellingen. Via ons voordeliger een zorgmedewerker dag en nacht in huis. Bekijk onze voordelige 24 uurs zorg tarieven.

Wat is ons doel?

Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Dordrecht.

Hoe werkt het 24 Uurs ZorgloketContact met het 24 Uurszorgloket

Wilt u meer informatie over ons en de mogelijkheden voor 24 uur zorg in de regio van Dordrecht, kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer hierover.