24 uurs zorg in Eindhoven

24 uurs thuiszorg in Eindhoveneindhoven

De zorg verandert continu. Door o.a. politieke hervormingen en bezuinigingen. Ook worden mensen steeds ouder. Ouderen hebben steeds meer behoefte aan thuiszorg waardoor thuis blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving de beste oplossing is. Met 24 uurs dag- en nachtzorg is dit mogelijk. Ook zieke en gehandicapte mensen komen in aanmerking voor deze dag- en nachtzorg.

Zoekt u 24 uurs zorg in Eindhoven? Dan bent u bij het 24 Uurszorgloket helemaal goed.

Wat doen wij?

Het 24 Uurszorgloket biedt de oplossing om ouderen, zieke en gehandicapte mensen in hun vertrouwde omgeving van Eindhoven te laten wonen. Door middel van een inwonende zorg au-pair die dag- en nachtzorg biedt. Zorg die past bij ieders individuele situatie. Daarnaast is deze vorm van zorg erg betaalbaar. Wij werken met gekwalificeerde zorgmedewerkers. Zij komen meestal uit omringende EU-landen en hebben de vaardigheid om goed te communiceren en de juiste zorg te bieden.

Hoe doen wij dat?

Doordat onze zorg au-pair inwonend is, staat zij het gehele etmaal klaar. Zij helpt ’s ochtends met het opstaan, het aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten en/of samen wandelen. Alle soorten van zorg zijn bespreekbaar. Lees hier verder de soorten zorg en bijbehorende tarieven.

Wij ontzorgen graag!

Wij willen graag door middel van onze particuliere thuiszorg de kwaliteit van leven vergroten voor klanten in de regio Eindhoven. Door onze ontzorgservice kunnen u en/of uw naasten in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Contactt met het 24 Uurszorgloket 

Voor meer informatie over de 24 uur thuiszorg in Eindhoven, kunt u contact met ons opnemen. We komen graag langs voor een vrijblijvende afspraak.