Tamara Shell de Boer

Even voorstellen…

Onlangs hebben wij een nieuwe topper kunnen toevoegen aan ons team: Tamara Shell – de Boer. Zij is vanaf nu verantwoordelijk voor de regio Limburg, dus het zou goed kunnen dat u haar aan de telefoon gaat krijgen wanneer u contact met ons opneemt. Wij stellen u graag aan haar voor!

Naam:

Tamara Shell de Boer

Woonplaats:

Gangelt in Duitsland (net over de Nederlandse grens bij Sittard)

Achtergrond:

Ik ben geboren en opgegroeid in de Zuid-Limburgse plaats Kerkrade. Kerkrade is bekend om zijn carnaval die er uitbundig gevierd wordt (waar ik ook altijd met veel passie aan heb deelgenomen) en het Kerkraads dialect, dat ik natuurlijk zelf ook spreek, is een zeer bekend fenomeen binnen en buiten de regio.

Ik heb in het verleden verschillende sociaal en zorg gerelateerde opleidingen gedaan en ben ook jarenlang in verschillende sectoren van de zorg werkzaam geweest. Ik heb ook veel ervaring mogen op  doen in veel verschillende sectoren (psychiatrie, verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenafwijkingen, dementie, autisme). Ook ben ik lange tijd zelfstandig ondernemer geweest maar mijn wens om te werken in een zorg gerelateerd beroep is altijd gebleven.

Waarom ben je bij het 24 Uurszorgloket gaan werken?

Binnen het 24 Uurszorgloket bestaat een warme sfeer waar ruimte is voor elkaars eigenheid en er veel waarde wordt gehecht aan iemands sterke punten. Met deze warmte, openheid en persoonsgerichte aanpak benaderen we ook onze klanten. De combinatie tussen zelfstandig werken en betrokkenheid bij de zorg maken dat ik binnen het 24 Uurszorgloket mijn plekje heb gevonden.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als klant coördinator voor de regio Limburg en deels Gelderland ben ik het aanspreekpunt voor de klanten uit deze regio. Ik begeleid het proces van intake & plaatsing tot evaluatie. Hebben klanten vragen, opmerkingen of hebben ze hulp nodig, dan ben ik degenen die ze kunnen contacteren en samen proberen we antwoorden te vinden op de vragen en evt. problemen op te lossen.

Waar ben jij goed in?

Ik houd van het klantcontact, een bezoek, een gesprek en dan het liefs persoonlijk. Door Corona is het in deze tijd helaas niet altijd mogelijk. Naar de verhalen van klanten luisteren en samen naar geschikte oplossing zoeken en advies geven. Maar boven alles ben ik er goed in om te GENIETEN van mijn klanten! Kinderen, partners of vrienden die er alles aan doen om voor hun vader, moeder, opa, oma of bekenden deze zorg te regelen. Dat doet mij goed!

Wat zijn je hobby’s?

Elke dag een wandeling maken met mijn Ierse Setter Bailey en spelen en knuffelen met mijn papegaai Loulou.

Lezen, Yoga…….. zon, zee en strand samen met mijn gezin.

Wie weet tot snel!