24 uurs zorg in Gorinchem

24 uurs dag- en nachtzorg in Gorinchem

U zoekt 24 uurs zorg in Gorinchem? Het 24 Uurszorgloket kan u hierbij helpen. Wij hebben zorg au-pairs door heel Nederland! Deze medewerkers komen graag in Gorinchem om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Wie zij wij

Het 24 Uurszorgloket bemiddelt in particuliere thuiszorg. Zeer betaalbare dag en nacht en mantelzorg zodat onze klanten uit Gorinchem en omgeving zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

De zorg au-pairs zijn gekwalificeerd en gediplomeerde medewerkers. Ervaren zorgmedewerksters die komen uit omringende EU-landen met de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden. Lees hier verder.

Wat doet het 24 Uurszorgloket

Onze zorg au-pair die inwonend is bij onze mensen helpt waar nodig. Wij bieden 3 vormen van zorg aan.

Huishoudelijke verzorging

Huishoudelijke en persoonlijke verzorging en individuele begeleiding

Huishoudelijke en persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en verpleging

De zorgmedewerkster helpt met de dagelijkse zaken zoals opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, eten of samen eropuit. Maar ook persoonlijke verzorging en verpleging is mogelijk. Wij komen graag bij u langs om de persoonlijke wensen en vormen van zorg toe te lichten en te kijken welke zorg het beste bij u past.

Onze dag- en nachtzorg is zelfs goedkoper is dan alleen nachtzorg via andere zorginstellingen. Ons dag- en nachttarief (24 uur zorg) is ongeveer 105 euro. Bij andere Nederlandse instellingen betaalt u bedragen vanaf 160 euro voor alleen de nacht. Voor minder geld krijgt u bij ons hiervoor dag- en nachtzorg.

Lees hier verder over onze zorg en bijbehorende tarieven.

Het doel van het 24 Uurszorgloket

Het 24 Uurszorgloket wil graag d.m.v. dag- en nachtzorg de kwaliteit van leven van onze klanten vergroten. Vaak kan dit doordat mensen met deze vorm van zorg thuis in hun vertrouwde omgeving van Gorinchem kunnen blijven wonen. Hierbij ontzorgen wij ook de naaste familie en vrienden.

Lees hier verder over onze ontzorgservice

Contact met het 24 Uurszorgloket

Heeft u nog vragen n.a.v. dag- en nachtzorg door het 24 Uurszorgloket. Neem dan contact met ons. Wij vertellen u er graag meer over.