24 uurs zorg in Groningen

24 uurs zorg bij u thuis in Groningen

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar 24 uurs zorg bij u thuis in Groningen of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zorgverleners in heel Groningen werken! Onze zorgverleners komen graag in Groningen om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Wat doen wij

Het 24 Uurszorgloket helpt ouderen in en om Groningen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgverlener zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren zorgverleners uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

Hoe doen wij dat

De zorgverlener staat het hele etmaal klaar. De zorgverlener helpt bijvoorbeeld bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit zijn dagelijks terugkerende basisverrichtingen die je dient uit te voeren wil je zelfstandig kunnen blijven. ADL zorg is dus als het ware zorg bij alle dagelijkse levensverrichtingen en zorg waarbij geen specialistische handelingen verricht hoeven te worden. Dit zodat zelfstandig thuis wonen mogelijk blijft. Onder de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen verstaan wij helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg bij u thuis in Groningen. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Ons doel:
Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij bemiddelen bij 24 uurs zorg en zorgen ervoor dat familie en naaste omgeving wordt ‘ontzorgt’. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Groningen. Dus ook bij u of uw naasten.

ContactGroningen

Wilt u meer informatie onze 24 uur zorg bij u thuis in Groningen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u heel graag verder.