24 Uurs zorg in Hilversum

particuliere thuiszorg hilversum24 Uurszorgloket in Hilversum

Omdat mensen steeds ouder worden in de afgelopen jaren, willen ze ook graag steeds meer onafhankelijk zijn en blijven. Soms wordt thuis blijven wonen in eigen omgeving erg lastig. Dan kan 24 uurs zorg uitkomst bieden.

Bent u op zoek naar 24 uurs dag- en nachtzorg in de regio Hilversum? Dan bent u bij ons, het 24 Uurs Zorgloket helemaal goed. Wij komen graag naar Hilversum.

Wie is het 24 Uurs Zorgloket?

Wij helpen mensen om thuis te blijven wonen in eigen omgeving van Hilversum. Het 24 Uurs Zorgloket bemiddelt in betaalbare zorg, 24 uur per dag. De tarieven voor 24 uurs zorg bij het 24 Uurs Zorgloket zijn erg betaalbaar. Voor maar ± 105 euro per dag heeft u dag- en nachtzorg (24 uur per dag), waar u bij anderen alleen voor nachtzorg al 160 euro betaald. Bekijk hier de diverse soorten zorg en de bijbehorende tarieven. In veel gevallen kan deze dag- en nachtzorg betaald worden vanuit het PGB. (Persoons Gebonden Budget).

Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren zorgmedewerksters meestal afkomstig uit Polen. Ze kunnen goed communiceren en de juiste professionele zorg bieden.

Wat doet het 24 Uurs Zorgloket?

Onze medewerkster staan 24 uur per dag voor u klaar. Onze zorgverleensters helpen bij huishoudelijke en persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en/of verpleging. Zo kan zij u helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar. Ook voor zieke en gehandicapte mensen kan deze 24 uurs zorg uitkomst bieden.

Welk doel het 24 Uurs Zorgloket?

Ons hoofddoel is om met deze dag- en nachtzorg middels een inwonende zorgverleenster de kwaliteit van leven van onze cliënten te vergroten. Daarnaast ontzorgen wij ook de familie en naaste omgeving hiermee. Met deze ontzorgservice bieden wij dan ook net dat beetje extra bij u in Hilversum.

Wat doet het 24 Uurs ZorgloketContact met het 24 Uurs Zorgloket

Wilt u meer informatie over dag- en nachtzorg in Hilversum, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord of komen langs bij u in Hilversum.