Aanpak


Aanpak zorgloket

Zorgloket

Op het moment dat we een aanvraag krijgen, zal er met de klanten besproken worden wat hun specifieke wensen dan wel eisen zijn. Bijvoorbeeld, taal, leeftijd, kwalificaties etc. Op basis van deze wensen zullen wij uit ons bestand een zo goed mogelijke selectie maken van verzorgsters welke voldoen aan de wensen van de zorgbehoevende.

We hebben van alle kandidaten een foto en referenties. De keuze voor de verzorgster zal door de familie worden gemaakt, uiteraard met hulp van ons. Wanneer de familie dit wenselijk vindt kunnen we de verzorgsters in contact brengen met de familie. De Zorgmanager introduceert uw zorgverlener persoonlijk bij u thuis en houdt contact met de verzorgster en tweemaal per maand contact met u over de zorg en lopende zaken.

 

Hoe komt het Zorgloket aan onze medewerkers?
De basis van een succesvolle samenwerking begint bij het werven van personen met het juiste profiel en gebeurt op basis van een gedegen selectie en screening. Wij informeren u graag over hun vaardigheden, persoonlijkheid, motivatie, ervaringen en opleiding.

Zowel in Nederland als over de grenzen heeft 24 Uurs Zorgloket een ervaren netwerk om aan u de geschikte zorgmedewerkers te presenteren. Zo zijn er op het internet speciale websites voor verzorgsters die werk zoeken in het buitenland. Hier staan hun cv’s en referenties.

Ook komen wij als intercedenten tijdens onze dagelijkse werkzaamheden veel in contact met Poolse wervingsbedrijven. De potentiële medewerkster wordt door ons persoonlijk bezocht voor een sollicitatiegesprek. Het mag duidelijk zijn dat wij hoge eisen stellen aan gastvrijheid, samenwerking en verzorging. Momenteel hebben we in ons bestand al ruim 200 kandidaten beschikbaar.

In overleg met de zorgbehoevende zullen we een selectie maken aan de hand van de cv’s en gezamenlijk de best passende verzorgster selecteren.

 

Contracten

De zorgmedewerkstrs zijn in het bezit van Poolse arbeidscontracten en voldoen aan de Poolse wet- en belastingeisen. Ze zijn in loondienst bij het zorgbureau in Polen. 

Mocht er geen klik zijn tussen de hulpbehoevende en onze verzorgster dan zal het Zorgloket uiteraard kosteloos een andere verzorgende kracht regelen.