Josan Barneveld

Josan Barneveld

Zorgadviseur

Telefoon: 073 – 303 00 86
E-mail: info@24uurszorgloket.nl

Of vul onderstaand formulier in 

Waar blinkt Josan in uit?
Josan is een zorgzame en behulpzame zorgadviseur. Ze is extravert en servicegericht, altijd op zoek naar manieren om klanten te helpen en te ondersteunen. Josan is creatief en vindt geluk in de kleine dingen. Haar oprechte betrokkenheid en doenersmentaliteit maken haar een betrouwbare kracht binnen het team. Josan ontmoet je als je informatie wenst over inwonende zorg. Josan kent de inwonende zorg en PGB-wereld op haar duimpje.

Wat zijn persoonlijke kenmerken van Josan?
Josan is een enthousiast en energiek persoon. Ze is het visitekaartje van 24 Uurszorgloket en zorgt altijd voor een positieve indruk bij klanten. Haar betrokkenheid en servicegerichtheid maken haar een fijne collega voor het team. Josan is snel enthousiast en laat dat met haar energie dan ook graag merken. Collega’s vragen zich wel eens af of een enthousiaste Josan zichzelf nog volgen!

Contact
Je kunt contact opnemen met Josan door naar ons algemene telefoonnummer te bellen 073 303 00 86 of mail Josan direct naar josan@24uurszorgloket.nl. Josan is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren.

 

Laat hieronder uw gegevens achter en ik bel u voor een persoonlijk advies.