Kristel

Kristel

Mijn naam is Kristel van Rijsewijk, geboren en getogen in Berkel-Enschot en ik werk als zorgcoördinator bij het 24 Uurszorgloket.

Als verpleegkundige ben ik mijn carrière begonnen in het ziekenhuis op de poli chirurgie waar ik met veel plezier gewerkt heb totdat ik de kans kreeg om mijn organisatietalent in te zetten als officemanager op een laboratorium in de agrarische sector.
Al snel kwam ik erachter dat ik de zorg miste en heb ik de opleiding tot pedicure gevolgd. Toch was dat nog niet genoeg uitdaging voor mij en ben ik op zoek gegaan naar een functie in de zorg waar ik het organiseren kon combineren met mijn verpleegkundige achtergrond. En de functie als zorgcoördinator bij het 24 Uurszorgloket sluit hier goed bij aan. In mijn vrije tijd houd ik van een feestje maar ben ik ook actief als vrijwilliger in het verenigingsleven op sportief en sociaal gebied. Mensen om mij heen beschrijven mij als een aanpakker met empathie en goede communicatieve vaardigheden.

Het coördineren van zorg voor mensen met de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen geeft me veel voldoening. Ik ben blij dat ik op deze manier een steentje bij kan dragen aan een mooie oude dag voor de client. Het doet me goed om te zien hoe creatief alle betrokkenen worden om dit zo goed mogelijk te realiseren.