Kristel

Kristel van Rijsewijk

Zorgcoördinator

Waar blinkt Kristel in uit?
Kristel is een zorgcoördinator met een zorghart en een schat aan zorgkennis. Ze is secuur en deskundig, altijd enthousiast en betrokken bij haar werk. Kristel is een bezig bijtje die nooit stil zit en altijd op zoek is naar manieren om de zorg te verbeteren. Haar vaardigheden en betrokkenheid maken haar een onmisbare kracht binnen het team.

Wat zijn persoonlijke kenmerken van Kristel?
Kristel is nuchter en dorps, wat betekent dat ze met beide benen op de grond staat en altijd een praktische aanpak hanteert. Haar vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid zorgt voor een positieve sfeer, Kristel is van top tot teen een Brabantse en is goed in vieren van het carnavalsfeest. Kristel is ook zeer actief in het verenigingsleven. Collega’s vragen zich af of Kristel in de nacht ook echt slaapt of niet stiekem activiteiten voor het dorp aan het organiseren is.

Contact
Je kunt een afspraak met Kristel maken door contact op te nemen met ons algemene telefoonnummer 073 303 00 86 of je mailt Kristel door een bericht te sturen naar kristel@24uurszorgloket.nl. Kristel is maandag tot en met vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren.