24 uurs zorg in Maastricht

24 Uurszorgloket in Maastricht

Omdat het steeds lastiger wordt voor u of uw naasten om thuis te kunnen blijven wonen, is 24 uurs zorg veelal de oplossing. Doordat er 24 uur per dag iemand in huis is, kan men ‘gewoon’ thuis blijven wonen. Dit kan een oplossing zijn voor ouderen, zieke of gehandicapte mensen. Het 24 Uurszorgloket helpt hierbij. Dit doen wij met behulp van onze zorgmedewerkers door heel Nederland en zeker in omgeving van Maastricht. Wij bemiddelen in zeer betaalbare 24 uurs zorg.

Wat kan het 24 Uurszorgloket u bieden?

Wij bemiddelen in betaalbare particuliere dag- en nachtzorg in Maastricht en omstreken. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing d.m.v. dagelijkse ondersteuning met 24 uurs zorg in eigen huis. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en diplomeerd en vaak afkomstig uit omringende EU-landen.

Wat doet het 24 Uurszorgloket?

Wij bieden diverse soorten zorg: huishoudelijke en persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en ten slotte verpleging. In overleg met u en uw persoonlijke wensen kunnen we samen tot een passend zorgplan komen. Onze medewerker woont bij u (of uw naasten) in en staat 24/7 voor u klaar. Zij helpen bij de dagelijkse gang van zaken, denk hierbij aan aankleden, eten maken en de boodschappen. Maar helpen ook bij de persoonlijke verzorging en het helpen bij gebruik en toedienden van medicijnen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd, dus kunnen de juiste zorg verlenen.

Het doel van het 24 Uurszorgloket?

Ons doel is dat onze cliënten de mogelijkheid krijgen om in hun eigen omgeving thuis te kunnen blijven wonen. Onze zorg is erg betaalbaar en kan het veelal volledig uit het PGB budget betaald worden. Wij bieden dag- en nachtzorg die goedkoper is dan alleen nachtzorg via andere Nederlandse instellingen. Via ons voordeliger een zorgverlener dag en nacht in huis.

Contact met het 24 Uurszorgloket

Wilt u n.a.v. deze informatie meer weten over deze 24 uurs zorg in de regio van Maastricht? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag langs in Maastricht om u er meer over te vertellen.

zorg in maastricht