Maike Derks

Maike Derks

Strategisch Zorg Manager

Waar blinkt Maike in uit?
Maike is een gedreven en deskundige Strategisch Zorg Manager die bekend staat om haar snelle werktempo en efficiënte aanpak. Haar bevlogenheid en betrokkenheid bij het team zijn duidelijk zichtbaar. Ze is loyaal en een echte teamplayer die altijd klaarstaat voor haar collega’s. Maike heeft een groot zorghart en weet haar team op een inspirerende manier te leiden. Haar vermogen om buiten de kaders te denken zorgt voor innovatieve oplossingen.

Wat zijn persoonlijke kenmerken van Maike?
Maike is sportief en houdt van lekker eten. Haar energie is aanstekelijk en ze weet altijd een positieve sfeer te creëren. Ondanks haar snelle tempo, verliest ze nooit het oog voor detail en kwaliteit. Ze is oplossingsgericht en altijd bereid om een stap extra te zetten voor haar team en de cliënten van 24 Uurszorgloket. Collega’s zien Maike als super sportief: ‘Als je onze Maike bij kan houden dan ben je welkom in ons team!’.

Contact
Je kunt een afspraak met Maike maken door contact op te nemen met ons algemene telefoonnummer 073 303 00 86 of je mailt Maike direct door een mail te sturen naar maike@24uurszorgloket.nl. Maike is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tijdens kantooruren.