Moeten we het bejaardenhuis nieuw leven in blazen?

Bron: De monitor – NCRV januari 2017

Steeds vaker belanden thuiswonende ouderen op de eerste hulp. Ze zijn verward, onwel geworden of gestruikeld over een drempel. Voor het verpleeghuis komen zij vaak nog niet in aanmerking, maar thuis gaat het ook niet meer. Volgens Spoedeisende Hulp-verpleegkundige Silvia Scholten moet er betere zorg komen voor deze ouderen, tussen thuis en het verpleeghuis in. Moeten we het aloude bejaardenhuis nieuw leven in blazen? Nee, bij het 24 Uurs Zorgloket hebben wij de oplossing in handen.

24 uurs zorg de oplossing?

Wij van het 24 Uurs Zorgloket bieden oplossing voor het bovenstaande probleem. Wij bieden 24 uurs zorg aan huis. Dankzij onze 24 uurs dag- en nacht zorg kan uw naaste veilig in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en krijgt toch de 24 uurs zorg (en/of toezicht) die nodig is. Onze goed opgeleide en ervaren Poolse zorgmedewerksters komen bij u inwonen. Wij werken met Poolse zorgmedewerksters om verschillende redenen. Ten eerste zijn onze zorgmedewerksters vanuit hun cultuur, onderwijs en opvoeding gewend om de zorg voor hulpbehoevende familie op zich te nemen. Daarnaast zijn het van huis harde werkers en staan zij bekend om hun loyaliteit en toewijding.

Zorgindicatie en PGB

Een ander belangrijk aspect van de 24 uurs zorg van het 24 Uurs Zorgloket is dat onze zorg in bijna alle gevallen volledig te betalen is vanuit het Persoons Gebonden Budget (PGB). Wilt u meer weten over het PGB (en het aanvragen er van)? Bekijk dan onze PGB-pagina. Voor u een PGB kunt aanvragen dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Hierin staat beschreven welke zorg men nodig heeft en wat de hoeveelheid hier van is. Hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen leest u hier.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over de diensten van het 24 Uurs Zorgloket? Neem dan contact op via 0800 – 6444444 of u kunt een mail sturen naar info@24uurszorgloket.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen of direct een afspraak te maken.

Wilt u de volledige discussie omtrent het bovenstaande artikel lezen/bekijken? Dit kan via deze link.

24 uurs zorg