Langer thuis blijven wonen

24 uurs zorg in huis

Bij het 24 uurszorgloket is de belangrijkste doelstelling om mensen langer thuis te laten blijven wonen. In de meeste gevallen komt dit de kwaliteit van leven ten goede. Wanneer mensen ouder worden of lijden aan een aandoening is zelfstandig thuis wonen in bepaalde gevallen niet meer mogelijk.

Omdat mensen het liefst zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen, wordt vaak de hulp en zorg ingeschakeld van mantelzorgers. Langer thuis wonen wordt op die manier toch mogelijk. Deze oplossing is helaas niet altijd mogelijk. Bij het 24 uurszorgloket bieden wij een passende en betaalbare oplossing voor dit probleem.

Langer thuis wonen dankzij het 24 uurszorgloket

Het 24 Uurszorgloket bemiddeld bij 24 uurs zorg in huis. Ons doel is om iedereen zo lang mogelijk in zijn of haar eigen woning te kunnen laten wonen. Wij ontzorgen de directe omgeving zoveel mogelijk. Dit doen wij door het inzetten van een inwonende zorgverlener.

Vanuit deze gedachte is het 24 Uurszorgloket opgericht. Want wij zien dat de mensen steeds vaker behoefte heeft aan zorg en een bepaalde groep eenzaam is. Dat legt vaak grote druk op de directe familie; de vroeger zo normale oplossing om te gaan wonen in een bejaardenhuis of zorginstelling kan niet meer.

We zorgen ervoor dat mensen in hun eigen woning kunnen blijven wonen en daarbij de verzorging en aandacht krijgen die nodig is.

De bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis is gewoon betaalbaar en wordt eventueel geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de middelen die de zorg daarvoor beschikbaar stelt door het persoons gebonden budget.

Wanneer 24 uurs zorg in huis?

U leest hier in welke gevallen wij zoal bemiddelen bij 24 uurs zorg in huis. Neem gerust eens contact op om meer informatie in te winnen over hoe wij te werk gaan en wat wij doen.

Contact opnemen

Meer weten over ouderenzorg of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u verder. Contact opnemen kan telefonisch via 0800-644 44 44 of stuur een e-mail naar info@24uurszorgloket.nl.