Ouderenzorg

Ouderenzorg – 24 uurs zorg in huis

De belangrijkste doelstelling van 24 Uurszorgloket is om mensen die zorg nodig hebben langer thuis te laten wonen. De reden hiervoor is dat dit de kwaliteit van het leven de meeste gevallen ten goede komt. Mensen die ouder worden of lijden aan een aandoening, kunnen in bepaalde situaties namelijk niet meer zelfstandig thuis wonen. Ook ouderenzorg in huis is mogelijk.

Om deze mensen zo lang mogelijk in hun eigen en vertrouwde omgeving te laten wonen, wordt er vaak de hulp ingeschakeld van mantelzorgers. Helaas is dit niet altijd mogelijk. 24 Uurszorgloket biedt passende en betaalbare oplossingen voor dit probleem, namelijk dag- en nachtzorg in het huis van uw dierbare.

foto 24 uurszorgloket

Langer thuis wonen dankzij 24 Uurszorgloket 

24 Uurszorgloket helpt u bij 24 uurs ouderenzorg. Ons doel is om iedereen zo lang mogelijk in zijn of haar eigen woning te laten wonen. Wij ontzorgen de directe omgeving zoveel mogelijk. Dit doen wij door het inzetten van een inwonende zorgverlener.

24 Uurszorgloket is opgericht vanuit de gedachte dat mensen in hun eigen woning kunnen blijven wonen, waarbij ze de verzorging en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Om dit te verwezenlijken, verzorgen wij dag- en nachtzorg in huis door het inzetten van ouderenzorg. Op deze manier ontzorgen wij de directe omgeving zoveel mogelijk en is een bejaardentehuis of zorginstelling niet altijd meer de enige oplossing.

Deze 24-uurs zorg aan huis is betaalbaar en wordt eventueel gedeeltelijk of volledig vergoed, dit is mogelijk door het Persoons Gebonden Budget (PGB) die de zorg daarvoor beschikbaar stelt.

Wanneer 24 uurs zorg in huis?

U leest hier in welke gevallen wij zoal helpen bij inwonende zorg. Wanneer u graag meer informatie wilt ontvangen over 24 Uurszorgloket en over hoe wij te werk gaan, neem dan gerust contact met ons op.

Meer over de zorgverleners

De zorgverleners die wij plaatsen komen voornamelijk uit Portugal, Polen of Slowakije. Zowel de cliënt als de zorgverlener bevinden zich in een kwetsbare situatie. De zorgverlener verlaat zijn of haar vertrouwde woon- en leefomgeving om tijdelijk in Nederland te gaan wonen bij een nog onbekende cliënt. Wij vinden het dan ook belangrijk dat zij warm worden ontvangen en goed worden begeleid door middel van een driedaagse training.

Lees hier meer informatie over hoe wij de zorgverleners voorbereiden op het werken bij een cliënt

Lees hier meer informatie over de inwonende zorgverleners 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over inwonende zorg of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u verder. Contact opnemen kan telefonisch via 073 – 303 00 86 of stuur een e-mail naar info@24uurszorgloket.nl