Particulier verpleeghuis

Particulier verpleeghuis pagina bomen

Particulier verpleeghuis, een mooi alternatief

24 Uurszorgloket biedt een warm alternatief voor mensen die een particulier verpleeghuis overwegen. Wij verzorgen namelijk 24 uurs zorg aan huis. Dit houdt in dat er een zorgverlener bij u of uw dierbare in huis komt wonen. Hierdoor hoeft u niet langer op zoek naar een particulier verpleeghuis en kunnen uw dierbaren langer en zelfstandig thuis blijven wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. Kortom, inwonende zorg is een goed en betaalbaar alternatief voor 24-uurs zorg aan huis.

Meer weten over de 24 uurs zorg via 24 Uurszorgloket? Lees hier meer over wat wij doen.

Moet ik zorgindicatie aanvragen? 

Wanneer u kiest voor 24 uurs zorg aan huis als alternatief voor een particulier verpleeghuis, dan dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Een zorgindicatie is een document waarin beschreven staat op welke zorg en op hoeveel zorg u recht heeft. Het aanvragen van een zorgindicatie verloopt via het CIZ. Benieuwd naar het aanvragen van een zorg indicatie?

Lees hier meer over het aanvragen van een zorgindicatie.

Particulier verpleeghuis: de kosten

Gemiddeld genomen heeft u al voor €110,- per dag, 24 uurs toezicht in huis. Dit is voordelig te noemen in vergelijking met andere Nederlandse instanties. Echter is in veel gevallen de inwonende zorg volledig betaalbaar vanuit het PGB. Benieuwd naar alle tarieven? Bekijk hier ons volledige tarievenoverzicht of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dag- en nachtzorg betaalbaar vanuit het PGB

Een fijne bijkomstigheid is dat de bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis, in bijna alle gevallen, volledig te betalen is vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Het persoonsgebonden budget is een budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. Een particulier verpleeghuis is hierdoor mogelijk.

Lees hier meer over het aanvragen van een persoonsgebonden budget.

Neem contact met ons op 

Wilt u meer informatie over het alternatief van een particulier verpleeghuis? Neem dan gerust contact op via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.