Particulier verpleeghuis

Particulier verpleeghuis pagina bomen

Een particulier verpleeghuis, mooi alternatief

Bij het 24 Uurszorgloket bieden wij een alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een particulier verpleeghuis. Wij bemiddelen namelijk bij 24 uurs zorg aan huis. Kort gezegd houdt dit in dat wij ervoor zorgen dat er een zorgverlener bij een zorgbehoevende komt inwonen. Door dit te doen hoeft u niet langer op zoek naar een particulier verpleeghuis. Daarnaast betekent dit dat zorgbehoevende langer en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Zij hoeven hun eigen vertrouwde omgeving niet te verlaten. Kortom, 24 uurs zorg aan huis is een goed en betaalbaar alternatief voor 24 uurs zorg aan huis.

Meer weten over de 24 uurs zorg via 24 Uurszorgloket? Lees hier meer over wat wij doen.

Moet ik zorgindicatie aanvragen? 

Wanneer u kiest voor bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis als alternatief voor een particulier verpleeghuis, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Een zorgindicatie is een document waarin beschreven staat op welke zorg en hoeveel zorg u recht heeft. Het aanvragen van een zorgindicatie verloopt via het CIZ. Benieuwd naar het aanvragen van een zorg indicatie?

Lees hier meer over het aanvragen van een zorgindicatie.

Particulier verpleeghuis: kosten

Gemiddeld genomen heeft u al voor €110,- per dag, 24 uurs toezicht in huis. Dit is voordelig te noemen in vergelijking met andere Nederlandse instanties. Benieuwd naar alle tarieven? Bekijk hier ons volledige tarievenoverzicht of vraag vrijblijvend een offerte aan.

24 Uurs zorg betaalbaar vanuit het PGB

Een fijne bijkomstigheid is dat de bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis, in bijna alle gevallen, volledig te betalen is vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Het persoonsgebonden budget is een budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. Een particulier verpleeghuis is hierdoor mogelijk.

Lees hier meer over het aanvragen van een persoonsgebonden budget.

Neem contact met ons op 

Wilt u meer informatie over het alternatief van een particulier verpleeghuis? Neem dan gerust contact op via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak met ons inplannen.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday