Particuliere thuiszorg

Voor nagenoeg alle leeftijden zetten wij ons in voor particuliere thuiszorg. Om veilig thuis wonen voor iedereen mogelijk te maken, zetten wij ervaren zorgverleners in. Zij ondersteunen in de algemene dagelijkse levensverrichtingen, persoonlijke verzorging en licht huishoudelijk werk.

Op deze pagina vertellen wij u graag meer over particuliere thuiszorg van 24 Uurszorgloket. Met een zorgindicatie kunt u onze zorg volledig vergoed krijgen.

Redenen om te kiezen voor particuliere thuiszorg

Soms is zelfstandig wonen geen optie meer. Voornamelijk als de druk op het netwerk en de mantelzorg toeneemt en neigt naar overbelasting. Particuliere zorg kan in deze gevallen uitkomst bieden door de druk van de mantelzorg af te nemen. Hiervoor biedt 24 Uurszorgloket de mogelijkheid voor een betaalbare inwonende zorgverlener.

Waarom particuliere thuiszorg aan huis?

In sommige gevallen is het voor u of uw naasten niet langer mogelijk om zelfstandig thuis te wonen. Er kunnen dus diverse omstandigheden zijn waarbij particuliere thuiszorg noodzakelijk is. Of het nu gaat om een vorm van dementie, alzheimer, MS, parkinson of COPD, 24 Uurszorgloket biedt een oplossing met particuliere zorg.

Wij bieden de mogelijkheid om thuis te blijven wonen met zorg dankzij een betaalbare inwonende zorgverlener, die ondersteuning biedt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, huishoudelijke werkzaamheden, maar ook met het helpen opstaan, aankleden, douchen, boodschappen doen, koken, samen eten en wandelen. Door het bieden van particuliere thuiszorg ontzorgen wij naaste familie, mantelzorgers en vrienden. De kwaliteit van leven zal voor alle betrokkenen stijgen.

Wie zijn de inwonende zorgverleners?

De inwonende zorgverleners komen uit omringende EU-landen om particuliere thuiszorg te verlenen. In veel EU-landen wordt er vanuit de eigen cultuur, opvoeding en onderwijs meegegeven dat zij de verzorging van hulpbehoevenden op zich nemen. Zij hebben van nature een zorgend karakter. Veel internationale zorgverleners kiezen er daarnaast bewust voor om in Nederland te werken vanwege betere arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Wilt u meer lezen over onze zorgverleners? Dat kan hier.

Wat kost particuliere zorg voor ouderen?

De particuliere thuiszorg voor ouderen wordt in de meeste gevallen volledig vergoed en voornamelijk betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij vertellen u graag meer over het Persoonsgebonden Budget.

24 Uurszorgloket helpt de kwaliteit van het leven te vergroten middels persoonsgerichte en particuliere thuiszorg. Hiermee dragen we de zorg voor veiligheid en persoonlijke aandacht, maar tegelijkertijd ontzorgen we de familie en omgeving. Wij zorgen ervoor dat u of uw dierbare langer thuis kan blijven wonen.

Meer weten over particuliere zorg aan huis of inwonende zorg?

Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg of waarom een inwonende zorgverlener bij u past óf heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u verder.

Neem contact met ons op »