24 uurs particuliere thuiszorg in Amstelveen

amstelveen

Wanneer thuiswonen steeds lastiger wordt voor ouderen, zieken of gehandicapte mensen biedt 24 Uurszorgloket een oplossing. Het 24 Uurszorgloket bemiddelt namelijk in particuliere thuiszorg in Amstelveen. Thuis wonen in de eigen vertrouwde omgeving blijft hierdoor mogelijk, doordat er 24 uur per dag iemand is die helpt waar nodig.

Bent u opzoek naar particuliere zorg in de regio Amstelveen? Dan kunnen wij, van het 24 Uurszorgloket hulp bieden. Wij zetten zorgverleners in door heel Nederland. Zij komen graag naar u toe om u of uw naasten bij staan. Voor 24 uurs zorg in Amsterdam, Utrecht of Den-Bosch, kunt u daarom ook bij ons terecht.

Wat doet het 24 Uurszorgloket wij zoal?

Wij bemiddelen in particuliere thuiszorg op maat in de regio van Amstelveen. De zorgverleners zijn ervaren en beschikken over een authentieke toewijding. Zij weten daarom precies wat er komt kijken bij de 24 uurs zorg voor u of uw naasten. Wij bemiddelen met zorg-au-pairs uit omringende EU-landen.

Lees hier verder waarom

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De inwonende zorg au-pair is er 24 uur per dag en helpt waar nodig. Denk bijv. aan hulp met opstaan, het aankleden, boodschappen voor u doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen (indien voorbehouden handelingen en risicovolle medische handelingen van toepassing zijn dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden). Alle wensen van ondersteuning met deze dag- en nachtzorg zijn bespreekbaar. Afgestemd op (bijna) elke behoefte.

Het 24 Uurszorgloket biedt voordelige tarieven en vaak kan dit vanuit het PGB budget betaald worden.

Lees hier meer over onze voordelige tarieven van onze 24 uurs zorg…

Wat willen wij bereiken?

Door permanente dag- en nachtzorg, de kwaliteit van leven voor onze klanten te verbeteren. Dit kan in de meeste gevallen door mensen in hun eigen vertrouwde huis in de omgeving van Amstelveen te laten wonen.

Daarnaast nemen wij hiermee ook de dagelijkse zorg van de naasten over. In veel gevallen biedt dit veel rust voor iedereen. Ontzorgen door mensen thuis te laten wonen. Zorg die ook nog eens betaalbaar is en verzorgd wordt door ervaren zorgverleners.

Lees hier verder…

Contact met 24 Uurszorgloket

Wilt u meer weten over de bemiddeling in particuliere thuiszorg in de regio Amstelveen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs in Amstelveen of andere plekken in Nederland zoals Den-Bosch, Utrecht of Nijmegen. Wij helpen u verder met de juiste informatie. Klik op de link hieronder om onze contactgegevens te bekijken.

Ga hier naar de contactpagina…