24 uurs particuliere thuiszorg bij u thuis in Drenthe


24 uurs particuliere thuiszorg bij u thuis in DrentheDrenthe

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar 24 uurs particuliere thuiszorg bij u thuis in de provincie Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zorgmedewerkers in heel Drenthe werken! Onze zorgmedewerkers komen graag in Drenthe om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dient u de thuiszorg in te schakelen. 

Wat doen wij

Het 24 Uurs Zorgloket helpt ouderen in en om Drenthe om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgverleensters die wij inzetten zijn toegewijd en ervaren. Het gaat ervaren zorgmedewerksters uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

Hoe doen wij dat

De zorgverleenster staat het hele etmaal klaar. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg bij u thuis in Drenthe. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

24 Uurs zorg thuis LimburgOns doel:

Het voornaamste doel van het 24 Uurs Zorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Drenthe. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact

Wilt u meer informatie onze 24 uurs zorg bij u thuis in Drenthe, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. In de provincie Drenthe staan Mimi Jansen en Anja Arnts u graag te woord.

over-ons