Particuliere thuiszorg in Drenthe

Particuliere thuiszorg in Drenthe

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zorgmedewerkers door heel Nederland werken! Onze zorgmedewerkers komen graag in Drenthe om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dient u de thuiszorg in te schakelen.

Wat doen wij?

Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is de kwaliteit van leven van mensen te vergroten door te bemiddelen in particuliere thuiszorg. Dit doen wij door heel Nederland, dus bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Drenthe? Dan helpen wij u graag verder.

Dit doen wij door het inzetten van inwonende zorgverleners. Het gaat om goed opgeleide, ervaren zorgverleners uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

Lees meer over wat wij doen

De inwonende zorgverleners

De inwonende zorgverlener staat het hele etmaal klaar en helpen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar. Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor particuliere thuiszorg in Drenthe, maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn. Lees meer over de inwonende zorgverleners.

Lees meer over hoe wij te werk gaan

Ons doel

Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is om door bemiddeling bij permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Drenthe. Dus ook bij u of uw naasten. Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus voor particuliere thuiszorg in Overijssel, Friesland of Groningen kunt ook bij ons terecht.

Contact

Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg in Drenthe of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.24 Uurs zorg thuis Limburg