24 uurs Particuliere thuiszorg bij u thuis in Gelderland

24 uurs particuliere thuiszorg bij u thuis in GelderlandGelderland

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar 24 uurs particuliere thuiszorg bij u thuis in de provincie Gelderland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zorgmedewerkers in heel Gelderland werken! Onze zorgmedewerkers komen graag in Gelderland om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Wat doen wij

24 uurs zorg thuis GelderlandHet 24 Uurszorgloket helpt ouderen in en om Gelderland om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgverleners die wij inzetten zijn ervaren. Zij zijn afkomstig uit omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn dient u een thuiszorgorganisatie in te schakelen.

Hoe doen wij dat

De zorgmedewerkster staat het hele etmaal klaar. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg thuis.

Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Ons doel:
Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Gelderland. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact
Wilt u meer informatie onze 24 uurs zorg bij u thuis in Gelderland, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. In de provincie Gelderland staan Mimi Jansen en Anja Arnts u graag te woord.

over-ons