Particuliere thuiszorg in Groningen

Particuliere thuiszorg

particuliere thuiszorg groningenMensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer. Bent u op zoek naar 24 uurs particuliere thuiszorg in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten zorgverleners in door heel Nederland! de zorgverleners komen graag in Groningen om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan. Let op: Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn dient hiervoor de daadwerkelijke thuiszorg ingeschakeld te worden.

Wat doen wij

Het 24 Uurszorgloket helpt ouderen in en om Groningen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

Het gaat om toegewijde en ervaren zorgverleners uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

Hoe doen wij dat

De zorgverleners staat het hele etmaal klaar. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg thuis.

Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor de thuiszorg ingeschakeld te worden. blijft hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk.

wie-zijn-onze-medewerkstersOns doel:

Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg in Groningen de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Groningen. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact
Wilt u meer informatie over ons en onze bemiddeling bij 24 uur thuiszorg in Groningen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.