Particuliere thuiszorg Limburg

Particuliere thuiszorg in Limburg

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Limburg? 24 Uurszorgloket helpt bij het voorzien van inwonende zorg. De zorgverleners komen graag naar Limburg om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Limburg is een van de provincies waar er het meeste sprake is van vergrijzing.  De leeftijd van het gemiddeld aantal inwoners van Limburg neemt toe en het aantal arbeidskrachten in de zorg neemt af. Het concept; ‘inwonende zorg’, biedt een oplossing voor hulpbehoevende in de provincie Limburg die thuis willen blijven wonen.

Particuliere thuiszorg Limburg: Wat doen wij?

24 Uurszorgloket bemiddeld bij 24 uurs zorg in huis. Ons doel is om iedereen zo lang mogelijk in zijn of haar eigen woning te kunnen laten wonen. Wij ontzorgen de directe omgeving zoveel mogelijk. Dit doen wij door het inzetten van een inwonende zorgverlener. Dit wordt gerealiseerd doordat zorgverleners uit omringende EU-landen bij u of uw naasten in wonen. Als bemiddelaar begeleiden wij u of uw naaste, in de zoektocht naar een inwonende zorgverlener, die het beste bij u of uw naaste wensen en behoefte past.

Zorgverleners

Particuliere thuiszorg

De zorgverleners zijn ervaren en gekwalificeerd en staan dagelijks klaar om u of uw naaste te helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen, hieronder verstaan wij: opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen bewegen. In overleg zijn de verschillende manieren van zorg en ondersteuning te bespreken.

Niet alleen ouderen kunnen gebruik maken van de dienst van 24 Uurszorgloket, maar ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor de dienst. De zorgverleners zorgen voor gezelschap en permanente zorg in u of uw naaste omgeving. Hierdoor kan het ook voor u of uw naasten aangenaam zijn wanneer u zich eenzaam voelt. Lees hier meer over de werkzaamheden van de zorgverleners.

Ons doel

De doelstelling van 24 Uurszorgloket is: ‘de kwaliteit van het leven te vergroten voor zorgbehoevende, door permanente particuliere thuiszorg te organiseren’. Door het voorzien van permanente particuliere thuiszorg, ontlasten we zowel de zorgbehoevende als de familie of naaste. De service die wij bieden is persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is, voor u of uw naaste.

Contact

Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg Limburg of 24 uurs zorg bij u of uw naaste thuis? Dan helpen onze medewerkers in Limburg u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via 0800-6444444 of via info@24uurszorgloket.nl