24 uurs particuliere thuiszorg bij u thuis in Limburg


Inwonende zorg bij u thuis in Limburg
particuliere thuiszorg Limburg

Zoekt u inwonende 24 uurs zorg, bij u of uw naaste thuis in de provincie Limburg? Het 24 Uurs Zorgloket kan u hierbij helpen. De zorgverleners komen graag naar Limburg om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Limburg is een van de provincies waar er het meeste sprake is van vergrijzing.  De leeftijd van het gemiddeld aantal inwoners van Limburg neemt toe en het aantal arbeidskrachten in de zorg neemt af. Het concept; ‘inwonende zorg’, biedt een oplossing voor hulpbehoevende in de provincie Limburg die thuis willen blijven wonen.

Wat doen wij?

Het 24 Uurs Zorgloket biedt ouderen een betaalbare mogelijkheid om langer thuis te blijven wonen. Dit wordt gerealiseerd doordat zorgverleners uit omringende EU-landen bij u of uw naasten in wonen. Als bemiddelaar begeleiden wij u of uw naaste, in de zoektocht naar een inwonende zorgverlener, die het beste bij u of uw naaste wensen en behoefte past.

Zorgverleners

De zorgverleners zijn ervaren en gekwalificeerd en staan dagelijks klaar om u of uw naaste te helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen bewegen. In overleg zijn de verschillende manieren van zorg en ondersteuning te bespreken.

Niet alleen ouderen kunnen gebruik maken van de dienst van het 24 Uurs Zorgloket, maar ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor de dienst. Ook als u of uw naasten zich eenzaam voelt kan de dienst van het 24 Uurs Zorgloket aangenaam zijn. De zorgverleners zorgen namelijk voor gezelschap en permanente zorg in u of uw naaste omgeving. Lees hier meer over de werkzaamheden van de zorgverleners.

Ons doel

De doelstelling van het 24 Uurs Zorgloket is: ‘de kwaliteit van het leven te vergroten voor zorgbehoevende, door permanente particuliere thuiszorg te organiseren’. Door het bieden van permanente particuliere thuiszorg ontlasten we zowel de zorgbehoevende als de familie of naaste. De service die wij bieden is persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is, voor u of uw naaste.

Contact

Wilt u meer informatie over 24 uurs zorg bij u of uw naaste thuis in Limburg? Dan helpen onze medewerkers in Limburg u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via 0800-6444444 of via info@24uurszorgloket.nl