Particuliere thuiszorg in Noord-Brabant

24 uurs Particuliere thuiszorg in Noord-Brabandparticuliere thuiszorg noord-brabant

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar 24 uurs particuliere thuiszorg in de provincie Noord-Brabant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zorgverleners in heel Noord-Brabant werken! de zorgverleners komen graag in Brabant om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan. (Wanneer voorbehouden en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dient u de thuiszorg in te schakelen).

Wat doen wij

Het 24 Uurszorgloket helpt ouderen in en om Noord-Brabant om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgverleners zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren zorgverleners uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

Hoe doen wij dat

De zorgverlener staat het hele etmaal klaar. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg thuis. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Ons doel:
Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Noord-Brabant. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact
Wilt u meer informatie onze 24 uur thuiszorg in Noord-Brabant, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. In de provincie Noord-Brabant staan Mimi Jansen en Anja Arnts u graag te woord.

over-ons