Particuliere thuiszorg in Noord-Holland

24 uurs zorg bij u thuis in Noord-Holland

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer. Particuliere thuiszorg in Noord-Holland biedt hiervoor een oplossing. Wij werken door heel Nederland! Particuliere thuiszorg in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen of Den-Bosch is daarom ook geen enkel probleem. Onze zorgmedewerkers komen graag in Noord-Holland om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Wat doen wij

Het 24 Uurszorgloket bemiddelt bij particuliere thuiszorg in Noord-Holland om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgmedewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren zorgmedewerksters uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden. Lees meer over wat wij doen.

Hoe doen wij dat

De zorgmedewerkers staat het hele etmaal klaar. Zij helpen met algemene dagelijkse levensverrichtingen, ookwel ADL genoemd. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg thuis. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Wij vinden het belangrijk dat een zorgverlener – zeker als hij of zij voor de eerste keer naar NL komt – kennis maakt met de Nederlandse cultuur en het wonen in Nederland. In dit gedeelte van de training komen de belangrijkste onderwerpen aanbod gerelateerd aan het leven in Nederland. Zo bespreken we onderwerpen als, wie te bellen in nood, hoe het openbaar vervoer werkt en hoe de gezondheidszorg werkt in Nederland. Daarnaast komen ook simpelere, voor ons heel vanzelfsprekende onderwerpen aan bod. Hoe scheiden wij afval in Nederland, bij welke winkels een zorgverlener terecht kan voor bepaalde producten en welke feestdagen er gevierd worden? Tevens worden er ook leuke feiten over Nederland benoemd om op deze manier de zorgverlener kennis te laten maken met Nederland en haar cultuur.

Ons doel:

De kwaliteit van het leven te vergroten is het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Hiermee onderscheiden wij ons. Niet alleen in Noord-Holland, maar door heel Nederland. Dus ook bij u of uw naasten. Lees verder over hoe wij dit doen. 

Contact

Wilt u meer informatie onze 24 uurs zorg bij u thuis in Noord-Holland, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.