Particuliere thuiszorg Overijssel

Particuliere thuiszorg aan huis in Overrijssel

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving.

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg bij u thuis in de provincie Overijssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij particuliere thuiszorg in Overijssel. Wij zorgen ervoor dat een zorgverlener bij u of u naasten komt inwonen.

Wat doen wij

24 Uurszorgloket helpt ouderen in én rond om Overijssel om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door u te voorzien van zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens. De zorgverleners zijn ervaren en afkomstig omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

Hoe doen wij dat

De zorgverleners staan het hele etmaal klaar en helpen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg bij u thuis. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

particuliere thuiszorg overijssel

Ons doel:

Het voornaamste doel van 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Overijssel. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact

Wilt u meer informatie onze 24 uur bij u thuis in Overijssel, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.