Particuliere thuiszorg Utrecht

Particuliere thuiszorg Utrecht 

Omdat u of uw naaste niet meer thuis kan blijven wonen, bent u op zoek naar een oplossing. Want vaak wil men niets liever dan thuis in de eigen omgeving van Utrecht blijven wonen. Dan kan 24 uurs particuliere thuiszorg Utrecht dé oplossing zijn. Zoekt u goede en betaalbare 24 uurs particuliere thuiszorg in de regio van Utrecht? Dan bent u bij het 24 Uurszorgloket helemaal juist. Wij bemiddelen in 24 uurs zorg en helpen bij het plaatsen van zorgverleners in heel Nederland. Zij bieden de oplossing voor permanente zorg.

Wat doet het 24 Uurszorgloket?

Het 24 Uurszorgloket bemiddelt in betaalbare particuliere thuiszorg. Wij helpen met de 24 uurs thuiszorg om oudere mensen uit Utrecht zelfstandig thuis te blijven wonen. In overleg met u, zorgen wij voor de juiste vorm van zorg. Alle wensen zijn bespreekbaar. Indien voorbehouden en risicovolle medische handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) van toepassing zijn dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

De zorgverleners zijn zeer ervaren en komen uit ons omringende EU-landen.

Lees hier meer over de inwonende zorgverleners

Particuliere thuiszorg Utrecht: hoe doet het 24 Uurszorgloket dit?

Het 24 Uurszorgloket bemiddeld bij een zorgverlener aan huis waardoor 24 uurs zorg mogelijk is. De zorgverlener helpt bij alles wat wenselijk is. Denk aan het helpen aankleden en opstaan, maar ook het maken van eten, wandelen of medische zorg. Alles in overleg met u. Lees hier meer over algemene dagelijkse levensverrichtingen. 

Het is goed om te weten dat ook zieke en gehandicapte mensen gebruik maken van de 24 uurs zorg thuis. Onze tarief is erg voordelig en wordt meestal vanuit het PGB betaald.

Lees hier verder ook meer over de tarieven…

Wat is het doel van 24 Uurszorgloket?

Wij hebben als doel om ouderen, zieken of mensen met een handicap in Utrecht zo lang mogelijk in hun eigen huis te laten wonen door middel van particuliere thuiszorg in Utrecht.

Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is de kwaliteit van leven van mensen te vergroten door te bemiddelen in particuliere thuiszorg. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. De zorg au-pair zorgt voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Dit doen wij middels de bemiddeling in 24 uurs dag- en nachtzorg.

Lees hier verder.

Contact

Wilt u meer weten over onze bemiddeling bij particuliere thuiszorg in de regio van Utrecht? Neem dan contact met ons op. Wij werken door heel Nederland. Amsterdam, Breda of Nijmegen is daarom ook geen probleem. Neem bij vragen contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u verder. Contact opnemen kan telefonisch via 0800-466666 of stuur een e-mail naar info@24uurszorgloket.nl.

Ga hier naar onze contactpagina en vraag hier een brochure aan of maak een afspraak…