Particuliere thuiszorg Zeeland

24 uurs particuliere thuiszorg Zeeland

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar 24 uurs particuliere thuiszorg aan huis in de provincie Zeeland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij inwonende zorg door heel Nederland. De zorgverleners komen graag in Zeeland om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan (wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dient u een thuiszorgorganisatie in te schakelen).

Wat doen wij

Het 24 Uurszorgloket helpt ouderen met 24 uurs particuliere thuiszorg in Zeeland, zodat zelfstandig thuis te blijven wonen mogelijk blijft. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere 24 uurs thuiszorg aan huis en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgverleners zijn ervaren zeer toegewijd. Het gaat om ervaren zorgverleners uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden. Lees hier meer over de inwonende zorgverleners.

24 uurs zorg aan huis ZeelandHoe doen wij dat

Bij 24 uurs particuliere thuiszorg in Zeeland staat de zorgverlener het hele etmaal klaar. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg thuis. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn. Lees meer over hoe wij dit doen.

Ons doel:

Het voornaamste doel van het 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg aan huis de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Zeeland. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact

Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg in Zeeland? Dan kunt u contact met ons opnemen. Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u verder. Contact opnemen kan telefonisch via 0800-466666 of stuur een e-mail naar info@24uurszorgloket.nl.