Particuliere thuiszorg in Zuid-Holland

Op zoek naar particuliere thuiszorg in Zuid-Holland?

Mensen worden steeds ouder en willen graag blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer. Hierbij kan 24 Uurszorgloket u helpen. Wij bemiddelen bij 24 uurs zorg door inwonende zorgverleners. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg bij u thuis in de provincie Zuid-Holland? Lees dan snel verder.

Wat doen wij?

24 Uurszorgloket helpt ouderen in Zuid-Holland en omgeving om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door u te voorzien van zeer betaalbare particuliere thuiszorg. De inwonende zorgverleners zijn zeer ervaren en veelal afkomstig uit omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden. Wanneer risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dient de thuiszorg ingeschakeld te worden. Lees meer over de inwonende zorgverleners.

Hoe doen wij dat?

De inwonende zorgverleners staan het hele etmaal klaar en helpen u of uw naaste bij het uitvoeren van algemene dagelijks levensverrichtingen. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar. Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg bij u thuis. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Ons doel:

Het voornaamste doel van 24 Uurszorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Zuid-Holland. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact

Wilt u meer informatie onze 24 uur thuiszorg in Zuid-Holland of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.