Op zoek naar particuliere thuiszorg in Zuid-Holland?


Op zoek naar particuliere thuiszorg in Zuid-Holland?
particuliere thuiszorg zuid-holland

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg bij u thuis in de provincie Zuid-Holland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De zorgverleensters die wij inzetten komen graag in Zuid-Holland om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Wat doen wij

Het 24 Uurs Zorgloket helpt ouderen in en om Zuid-Holland om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgmedewerkers die wij inzetten zijn zeer ervaren en veelal afkomstig uit omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden. Wanneer risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dient de thuiszorg ingeschakeld te worden. 

24 uurs zorg thuis Zuid-HollandHoe doen wij dat

De zorgverleenster staat het hele etmaal klaar. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg bij u thuis. Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Ons doel:

Het voornaamste doel van het 24 Uurs Zorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Zuid-Holland. Dus ook bij u of uw naasten.

Contact

Wilt u meer informatie onze 24 uur thuiszorg in Zuid-Holland, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. In de provincie Zuid-Holland staan Mimi Jansen en Anja Arnts u graag te woord.

over-ons