Particuliere zorg

24 Uurszorgloket begrijpt dat het vinden van de juiste zorg voor uzelf of uw dierbaren een uitdaging kan zijn. Daarom zetten wij ons in voor particuliere zorg aan huis voor alle leeftijden, door het aanbieden van dag- en nachtzorg. Onze ervaren zorgverleners ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, persoonlijke verzorging en licht huishoudelijk werk, waardoor veilig thuis wonen voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. Belangrijk om te weten is dat wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen, zoals het toedienen van injecties noodzakelijk zijn, de daadwerkelijke thuiszorg ingeschakeld dient te worden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom particuliere zorg aan huis?

In sommige gevallen is het voor u of uw naasten niet langer mogelijk om zelfstandig thuis te wonen. Er kunnen dus diverse omstandigheden zijn waarbij dag- en nachtzorg noodzakelijk is. Of het nu gaat om dementie, Alzheimer, MS, Parkinson of COPD, 24 Uurszorgloket biedt een oplossing met particuliere zorg. Wij bieden de mogelijkheid voor een betaalbare inwonende zorgverlener, die ondersteuning biedt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen, huishoudelijke werkzaamheden, maar ook met het helpen opstaan, aankleden, douchen, boodschappen doen, koken, samen eten en wandelen. Door particuliere zorg te bieden ontzorgen wij naaste familie, mantelzorgers en vrienden. De kwaliteit van leven zal voor alle betrokkenen stijgen.

Alleen nachtzorg

Bij 24 Uurszorgloket is het ook mogelijk om alleen nachtzorg aan te vragen. U of uw naasten ontvangen dan alleen toezicht en begeleiding tijdens de nachtelijke uren. Lees meer over onze nachtzorg.

Tarieven particuliere zorg aan huis 

De zorg au pairs die 24 Uurszorgloket inzet voor dag- en nachtzorg zijn goedkoper dan de kosten voor enkel de nachtzorg bij veel Nederlandse instellingen. Daarnaast is de particuliere zorg aan huis, in bijna alle gevallen, volledig te betalen vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Wilt u meer weten over de tarieven? Bekijk onze tarievenpagina of vraag een offerte aan.

Een PGB aanvragen

Wilt u uw particuliere zorg aan huis inkopen met behulp van het PGB (persoonsgebonden budget). U kunt eenvoudig een PGB aanvragen. In 6 eenvoudige stappen leggen wij u uit hoe een PGB aanvragen in zijn werk gaat. Wilt u weten wat de vergoedingen zijn vanuit het PGB? Bekijk dan hier de tarieventabel PGB 2022.

Zorgindicatie aanvragen

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de particuliere zorg aan huis via 24 Uurszorgloket, dan dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In de zorgindicatie staat beschreven welke zorg u of uw naasten nodig heeft. Deze indicatie wordt vastgesteld door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Wij leggen u uit hoe het proces van een zorgindicatie aanvragen verloopt.

Contact

Wilt u meer informatie over particuliere zorg aan huis? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om een (familie) afspraak in te plannen. Dit doet u hier.