Particuliere zorg

Particuliere zorg aan huis voor u of uw naasten? Het 24 Uurszorgloket bemiddelt bij de 24 uurs particuliere zorg aan huis. De zorgverleners komen bij u of uw naasten inwonen. Daardoor is 24 uur per dag toezicht en begeleiding aanwezig. Daarbij helpen de zorgverleners mensen bij alle dagelijkse levensverrichtingen  zoals opstaan, aankleden, douchen, boodschappen doen en koken. Belangrijk om te weten is dat wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen, zoals het toedienen van injecties noodzakelijk zijn, de daadwerkelijke thuiszorg ingeschakeld dient te worden. Wij doen dit omdat wij er voor willen zorgen dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Meer weten? Neem hier direct contact met ons op.

Waarom particuliere zorg?

In sommige gevallen is het voor u of uw naasten niet langer mogelijk om zelfstandig thuis te wonen. Permanente toezicht en begeleiding is dan noodzakelijk. Dit kan ook het geval zijn wanneer iemand lijdt aan bijvoorbeeld Alzheimer (dementie), MS, Parkinson of COPD. Door particuliere zorg te bieden ontzorgen wij naaste familie, mantelzorgers en vrienden. De kwaliteit van leven zal voor alle betrokkenen stijgen.

Alleen nachtzorg

Bij het 24 Uurszorgloket is het ook mogelijk om alleen nachtzorg aan te vragen. U of uw naasten ontvangen dan alleen toezicht en begeleiding tijdens de nachtelijke uren. Lees meer over onze nachtzorg.

Wat kost particuliere zorg aan huis?

De bemiddeling bij particuliere zorg (dag- en nachtzorg) aan huis via het 24 Uurszorgloket is veel voordeliger dan bijvoorbeeld alleen nachtzorg bij andere vergelijkbare instellingen.  Zo betaalt u bij het 24 Uurszorgloket gemiddeld €110 euro per dag voor dag- en nachtzorg. Bij vergelijkbare instellingen kost alleen de nachtzorg al €180. Wilt u meer informatie over onze tarieven? Bekijk onze tarieven pagina of vraag hier een offerte aan. Belangrijk om te weten is dat onze particuliere zorg in bijna alle gevallen betaalbaar is vanuit het PGB (persoonsgebonden budget).

Een PGB aanvragen

Wilt u uw particuliere zorg inkopen met behulp van het PGB (persoonsgebonden budget). U kunt eenvoudig een PGB aanvragen. In 6 eenvoudige stappen leggen wij u uit hoe een pgb aanvragen in zijn werk gaat. Wilt u weten wat de vergoedingen zijn vanuit het PGB? Bekijk dan hier de tarieventabel PGB 2022.

Zorgindicatie aanvragen

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de 24 uurs zorg via het 24 Uurszorgloket, dan dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In de zorgindicatie staat beschreven welke zorg u of uw naasten nodig heeft. Deze indicatie wordt vastgesteld door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Wij leggen u uit hoe het proces van een zorgindicatie aanvragen verloopt.

Contact

Wilt u meer informatie over particuliere zorg aan huis? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om een (familie) afspraak in te plannen. Dit doet u hier.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday