Partners van het 24 Uurs Zorgloket


UWassistentUWassistent

De regie over uw eigen leven hebben is erg belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alle klusjes in en rond het huishouden zelf te doen. Wij snappen dit als geen ander! Daarom biedt UWassistent uitkomst door gerichte ondersteuning op maat, op basis van uw persoonlijke behoeften en wensen.

Gespecialiseerd in het verlenen van zorg-, hulp- en gemaksdiensten regelen wij uitsluitend kwalitatief goede en betrouwbare dienstverleners op maat.

Lees hier meer over UWassistent..


Cretio 

Bijna niemand ontkomt eraan: de impact die grote gebeurtenissen op uw leven en welbevinden kunnen hebben. Of het nu gaat om een noodgedwongen verhuizing, stoppen met werken, een scheiding, verlies van een dierbare of van uw zelfstandigheid: het vraagt nogal wat van u.  Ook het combineren van eigen werk en/of gezin met de rol van mantelzorger is niet altijd eenvoudig en vanzelfsprekend. Het is prettig er dan niet helemáál alleen voor te staan en vanuit eigen regie zicht te krijgen op nieuw perspectief met bijbehorende mogelijkheden. 

Tijdens uw proces treden we op als uw vertrouwenspersoon en kunnen we de rol opnemen van: coördinator van uw zorg, aanvrager van uw PGB, administrateur,  mentor, bewindvoerder, gevolmachtigde, ‘ontzorger’, mediator en (levens-) executeur.

Wat we bieden is altijd maatwerk, toegesneden op uw situatie en specifieke behoeften.

Lees hier meer over Cretio.