Peter van den Heuvel

Peter van den Heuvel

RvC

Als voormalig bestuurder van een woningcorporatie en voorzitter van verschillende raden van commissarissen van zorginstellingen in Zuid-Nederland heeft Peter een indrukwekkende loopbaan gehad en brengt hij een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Zijn engagement in het openbaar bestuur omvat een langdurige periode als gemeenteraadslid in Uden en als lid van de Provinciale Staten van Noord-Brabant. Peter behoort tegenwoordig tot onze Raad van Commissarissen. Met zijn rijke achtergrond en diepgaande ervaring in zowel het openbare bestuur als de zorgsector, is Peter een waardevolle aanwinst voor ons team.

Peter is bijzonder geïnteresseerd in het dynamische raakvlak tussen het publieke en private domein, en de rol van ondernemerschap binnen maatschappelijk relevante sectoren.

Daarnaast zet Peter zich in voor het verbeteren van de woningmarkt door te focussen op de realisatie van betaalbare woonruimtes, wat van cruciaal belang is voor het bestrijden van woning schaarste en het ondersteunen van kwetsbare groepen in onze samenleving.

Buiten zijn professionele activiteiten geniet Peter van reizen, sporten, culinaire ervaringen en het doorbrengen van tijd met familie en vrienden. Wij zijn overtuigd dat zijn brede interesses en persoonlijke waarden een inspiratie zullen zijn voor ons team en de verdere ontwikkeling van onze organisatie zullen stimuleren.