Thuis blijven wonen met PGB 24 uurs zorg

pgb 24 uurs zorgIs zelfstandig thuis wonen niet langer mogelijk? Heeft u 24 uurs zorg nodig, maar wilt u niet naar een verpleeghuis? Dan kun u via het PGB 24 uurs zorg inkopen, zodat u thuis kan blijven wonen en daarnaast toch de zorg krijgt die u nodig heeft. Het 24 Uurszorgloket bemiddelt bij PGB 24 uurs zorg aan huis. Dit betekent dat u niet uit huis hoeft, maar u juist een passende zorgverlener bij u in huis krijgt. Wij zoeken een passende inwonende verzorger voor u, die op de hoogte is van uw omstandigheden en ondersteuning en begeleiding biedt bij algemene dagelijks levensverrichtingen. Lees hier meer over wat wij doen. 

Wat is het voordeel van 24 uurs zorg aan huis

Het is volkomen begrijpelijk als u niet naar een zorginstelling wil, maar juist liever thuis in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen. 24 Uurs zorg, die betaald wordt uit het PGB is een uitstekend alternatief voor een zorginstelling. De specialiteit van het 24 Uurszorgloket is het vinden van een passende zorgverleners die 24 uurs zorg verlenen. Deze zorgverleners zijn afkomstig uit Zuid- en Oost-Europa. Deze keuze is gevallen op zorgverleners uit deze landen, omdat het in deze landen in de cultuur is ingebakken om met echte ouderwetse toewijding voor ouderen/zorgbehoevende te zorgen. Uit onze ervaring blijkt dat zij met eenzelfde passie hun werk als zorgverlener doen. Dit maakt de door ons geselecteerde zorgverleners uitermate geschikt voor 24 uurs zorg. Lees hier meer over de zorgverleners. 

Hoe werkt het?

Als u in aanmerking komt voor een PGB dan worden de kosten voor 24 uurs zorg bijna altijd gedekt vanuit ditzelfde PGB. Dit is echter wel afhankelijk van uw zorgbehoefte en bijpassende zorgindicatie of zorgprofiel. Wanneer u beschikt over zorgprofiel 4 dan is bemiddeling bij 24-uurs zorg in huis van 24 Uurszorgloket kosteloos voor u. U kunt dan een zorgverlener in huis krijgen die u ondersteuning biedt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL).  Denk hierbij bijvoorbeeld aan handelingen zoals opstaan, aankleden, eten koken en boodschappen doen. Let op: wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor de thuiszorg ingeschakeld te worden. Wilt u meer lezen over de zorgprofielen en of voor welke u in aanmerking komt? Lees meer over zorgprofielen en zorgzwaartepakketten. 

24-uurs zorg via het 24 Uurszorgloket

Wilt u meer weten over PGB 24 uurs zorg via het 24 Uurszorgloket? Twijfelt u of de bemiddeling bij 24 uurs zorg in huis voor u geschikt is? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0800-644444 of stuur een mailtje naar info@24uurszorgloket.nl.

.