De zorgverleensters

                                                                                                              

   

Bij het 24 Uurs Zorgloket werken wij voornamelijk met zeer bekwame en gemotiveerde Portugese & Poolse zorgverleensters. Hiervoor zijn twee verschillende redenen te benoemen. De belangrijkste reden voor ons zijn de karakter eigenschappen van de zorgverleensters. Portugese & Poolse zorgverleensters zijn namelijk: 

  • Zeer zorgzaam vanuit de tradiotionele verdeling;
  • Vanuit de cultuur opgevoed met het gegeven dat zij dienen te zorgen voor ‘de ouderen’ binnen de samenleving;
  • Zeer harde werkers;
  • Erg loyaal richting werkgever (u als zorgbehoevende);
  • Ervaren in het werken in de zorg en huishouding.

Kortom, Poolse en Portugees zorgpersoneel is goed beschikbaar, gekwalificeerd en gemotiveerd om te werken en heeft de ouderwetse toewijding die nodig is om voor mensen te zorgen. Veel van onze zorgmedewerkers/zorg-au-pairs hebben al uitgebreide internationale ervaring. In bijgevoegde video interviewen wij Christel, een Nederlandse zorgverleenster, die geregeld werkt met de Portugese en Poolse zorgmedewerkers die, via het 24 Uurs Zorgloket, cliënten van inwonende zorg voorzien.

De tweede reden voor het werken met Portugese en Poolse zorgverleensters, is dat de levensstandaard in met name Polen, een stuk lager ligt dan in Nederland. Dit wilt zeggen dat het geld wat de zorgverleensters in Nederland verdienen, in Polen, ruim het dubbele waard is. Ook hoeven zij geen kost en inwoning te verzorgen.  Zij vinden Nederlandse mensen daarnaast erg vriendelijk, gastvrij en openhartig. De combinatie met het feit dat zij een voordeliger tarief berekenen dan de Nederlandse thuiszorg, maakt het prettig om met hen te werken. Wij kunnen op die manier ook onze klanten scherpe tarieven bieden.  

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday