Seniorenzorg via het 24 Uurszorgloket

seniorenzorg

Tegenwoordig worden er diverse vormen van seniorenzorg aangeboden. Vormen van zorg welke ervoor zorgen dat senioren langer, zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Bij het 24 Uurszorgloket bemiddelen wij bij 24 uurs zorg aan huis. Deze vorm van seniorenzorg houdt in dat wij ervoor zorgen dat er een zorgverleenster komt inwonen bij de zorgbehoevende. De zorgverleenster zal ondersteuning en begeleiding bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Hierbij kunt u denken aan opstaan, aankleden, boodschappen doen en/of het huishouden.

Door te zorgen voor een inwonende zorgverleenster, zorgen wij ervoor dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Dit is dan ook het belangrijkste doel van het 24 Uurszorgloket. Daarnaast worden naaste familie, vrienden en eventuele mantelzorgers ontzorgt.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Bel mij voor informatie

Wanneer kom ik in aanmerking voor deze vorm van seniorenzorg?

Bemiddeling bij 24 uurs zorg in huis kan in diverse situaties uitkomst bieden. Zo is deze vorm van seniorenzorg mogelijk wanneer er sprake is van Alzeimer, COPD of Parkinson. Echter ook wanneer iemand eenzaam is of wanneer u dient te revalideren na een operatie, kunt u het 24 Uurszorgloket inschakelen.

Lees hier meer over wanneer 24 uurs zorg mogelijk is

Staat uw situatie niet beschreven? Neem dan gerust contact met ons op om te bepalen om uw situatie te bespreken.

Zorgindicatie aanvragen

Om in aanmerking te komen voor 24 uurs zorg aan huis, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Een zorgindicatie beschrijft welke zorg u nodig heeft en wat de hoeveelheid van de zorg dient te zijn.

Lees hier hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen

Wat kost de bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis?

Fijne bijkomstigheid is dat de bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis in bijna alle gevallen volledig te betalen is vanuit het persoonsgebonden budget. Het persoonsgebonden budget is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen. U heeft dus verder geen extra kosten aan de bemiddeling bij 24 Uurs zorg aan huis.

Hoe vraag ik een PGB aan?    Vraag vrijblijvend uw kostenoverzicht aan

Mocht u niet in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget, is het ook mogelijk om bemiddeling bij zorg aan huis aan te vragen. Bekijk hiervoor ons reguliere tarievenoverzicht.

Vragen over bemiddeling bij seniorenzorg?

Wilt u meer informatie over het 24 Uurszorgloket of heeft u vragen over de bemiddeling bij seniorenzorg? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday