Seniorenzorg via 24 Uurszorgloket

seniorenzorg

Tegenwoordig zijn er diverse vormen van seniorenzorg beschikbaar die ervoor zorgen dat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. 24 Uurszorgloket biedt inwonende zorg aan huis. Deze vorm van seniorenzorg zorgt ervoor dat er een zorgverlener bij u of uw dierbare in huis komt. Onze zorgverlener biedt ondersteuning en begeleiding bij algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals opstaan, aankleden, boodschappen doen en huishoudelijke taken.

Door te kiezen voor een inwonende zorgverlener, kunt u of uw dierbare langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dit is dan ook het belangrijkste doel van 24 Uurszorgloket. Bovendien worden naaste familie, vrienden en eventuele mantelzorgers ontzorgt.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Bel mij voor informatie

Wanneer kom ik in aanmerking voor deze vorm van seniorenzorg?

24 Uurszorgloket kan uitkomst bieden in diverse situaties. Of het nu gaat om Alzheimer, COPD, Parkinson, eenzaamheid of revalidatie na een operatie, wij staan voor u klaar.

Lees hier meer over de mogelijkheden van inwonende zorg. Staat uw zorgvraag niet beschreven? Neem dan gerust contact met ons op om te bepalen om uw situatie te bespreken.

Zorgindicatie aanvragen

Om in aanmerking te komen voor dag- en nachtzorg aan huis, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Een zorgindicatie beschrijft welke zorg u nodig heeft en in welke hoeveelheid. Lees hier hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen.

Kosten seniorenzorg via 24 Uurszorgloket

Een fijne bijkomstigheid is dat de deze vorm van seniorenzorg in bijna alle gevallen volledig te betalen is vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Met dit budget kunt u zelf uw zorg inkopen. Lees hier hoe u een PGB aanvraagt of vraag een kostenoverzicht aan.

Mocht u niet in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget, is het ook mogelijk om deze seniorenzorg aan huis aan te vragen. Bekijk hiervoor ons reguliere tarievenoverzicht.

Heeft u vragen over seniorenzorg?

Wilt u meer weten over 24 Uurszorgloket of heeft u vragen over seniorenzorg? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.